Nivea Visage Aqua Sensation nappali arckrém

13:36 Varjúlány 0 Comments

Ha jól emlékszem, nyár közepe óta használom rendszeresen ezt a krémet, éppen ideje volt már véleményt alkotni róla.:)

Nivea Visage Aqua Sensation nappali arckrém

A csomagolással én teljesen elégedett vagyok, átlagos kis kartondobozkában volt, amit sajnos már kidobtam, de arra biztosan emlékszem, hogy különösebb gondom nem volt vele. A tégely maga nekem tetszik, örülök, hogy üveg és nem műanyag, szerintem sokkal igényesebb így, azt is szeretem, hogy van egy pici súlya. Szerintem teljesen rendben van.




A tetejét letekerve szinte csordultig találjuk a tégelyt, én már jó ideje használtam, mikor a fotók készültek, ehhez képest még bőven volt benne krém.

Azt gondolom, hogy mielőtt részletesebben írnék magáról a termékről, ezúttal is ejtenem kell pár szót a bőrömről. Szerencsére nem problémás, különleges dolgokra nincs szüksége, csak hidratálásra, de arra folyamatosan, igaz, évszakonként változó mértékben. Nyaranta elég egy normál, vagy annál egy fokkal erősebb kence, télen viszont jöhet a legerősebb, ami csak létezik.  És akkor térjünk vissza a krémre.

Ami nagyon jellegzetes már elsőre is, az az illata, friss, ugyanakkor kicsit talán gyógynövényes, szerintem egész kellemes, nem gondolnám, hogy bárkit irritálna, én ezen tulajdonságát abszolút pozitívnak könyvelem el.




Az állaga elég krémes, lágy, könnyű eloszlatni, ez kétségtelen, viszont pont emiatt nem értem, hogy miért van még egy órával a krémezés után is olyan érzésem, hogy ragad az arcom. Egy biztos: nem az én bőrömmel van gond, a hagyományos Niveát is bármikor pillanatok alatt beszívja, úgy sejtem, hogy valami olyan dolog is van ebben a krémben, amit lehetetlen, hogy felszívjon a bőr. A hidratáló hatását gyenge-közepesnek mondanám, nyárra nekem ez éppen-éppen elég, de ilyenkor sajnos már semmit nem ér.  

És itt kell megjegyeznem valamit, amit nagyon elszúrtam: egészen mostanáig ezt a terméket használtam, holott már ősz elején tudnom kellett volna, hogy nekem ez kevés lesz. Sajnos emiatt borzalmasan száraz lett mostanra a bőröm.

Összességében: Nem lenne ez egy rossz koncepció, egy finom illatú, könnyed kis nyári hidratáló, csak egyvalami nem stimmel: mint ilyen, nagyon gyorsan fel kéne szívódnia, ellenben ez a ragacsosság... Kár érte.

0 megjegyzés: