Vásárfia

11:32 Varjúlány 0 Comments

Tegnap már említettem a facebookon, hogy vásárolgattam ezt-azt, és az elmúlt hetekből is összegyűlt egy-két apróság.:)

Catrice Made To Stay krémes szemhéjfestékek (010; Pearly Habour, 030; Star Was Here!)
Catrice Light-Reflecting korrektor (010; Ivory)

A krémes festékeket és a korrektort is be akartam szerezni már ősz óta, de valahogy mégsem vettem le soha őket az állványról, most viszont hazajöttek velem, és már alig várom, hogy kipróbálhassam, milyenek.:)


 Essence Vampire's Love highligter (01; Lil' Vampire)
Essence Vampire's Love körömlakk, (02; Into The Dark)

A Vampire's Love kolleckióból már bevásároltam egyszer, akkor három lakk jött velem haza, de miután kipróbáltam őket, nagyon megbántam, hogy a kéket nem vettem meg, pláne, hogy most odáig vagyok ezért a színért. Ez a csillámpúder a reklámfotókon még nem tetszett különösebben, Calo(z) tesztjét olvasva viszont erősen elgondolkodtam rajta, hogy érdemes lenne beszereznem. A Fairytale hasonló termékéről lemaradtam, és ezt azóta is nagyon bánom, plusz nem is dúskálok a highligterekben... volt elég ürügyem arra, hogy megvegyem.:D

Essence On Top szájfény (01; Dramatize)
Isana acetonmentes körömlakklemosó

Ezzel a különleges szájfénnyel is jó ideje szemezek már, kíváncsi vagyok, hogy fog mutatni egy-két megunt, unalmas árnyalatú rúzsomon. Igyekszem róla mihamarabb írni, de érdemes megnézni Citromhab bejegyzését is róla.:) 
Jó ideje használom már a Rossmann saját márkás körömlakkját, meg is vagyok vele elégedve, de... eddig az acetonos verzióhoz ragaszkodtam a csillámos fedőlakkok miatt, viszont ha nem ilyet kenek fel, nem szeretem azt használni, mert károsabb, mint a mentes, így aztán beszereztem a rózsaszín változatot is.:) 


És végül amiért elindultam vásárolni: Jó ideje vadászok már egy hétköznapi, kicsit nagyobb fekete táskára, ami passzol mindenhez, de... szembejött velem ez a szépség, és bár barna, nem tudtam neki ellenállni, hazajött velem.:$

Hamarosan jelentkezem a tesztekkel!:)


0 megjegyzés: