Lush Comforter habfürdö

1:30 Varjúlány 0 Comments



Korábban nagyon szerettem egy kádnyi habos vízben pihenni, és gyakran sort is kerítettem rá, azonban az utóbbi hónapokban rendre a zuhany mellett döntöttem azzal a kifogással, hogy nincs nekem időm ilyesmire. Nagy, nagyon nagy butaság volt ez a részemről.

Amikor nemrégiben a Lush egyik üzletében jártam, nem tudtam elszakadni a rengeteg fürdőtermék pultjától, és végül úgy döntöttem, muszáj esélyt adnom egynek. A Comforter habfürdő lett a befutó. :)


Pink-fehér csíkos, viszonylag nagy, körülbelül kétszer nagyobbnak tűnt, mint a többi szilárd habfürdő. Ha valakinek esetleg még nem lett volna dolga ilyennel, az állaga kemény, de könnyen porzik és kissé mintha szivacsos is lenne, engem habkőre emlékeztet.

Az illata a leírása szerint erdei gyümölcsös, de én sokkal inkább édességszerűnek, talán gumicukrosnak érzem.


Az üzletben azt a tanácsot kaptam, hogy körülbelül a felét használjam fel egyszerre, morzsoljam össze, szórjam a kád aljába, majd engedjek rá vizet. Így is tettem.

A víz enyhén rózsaszín lett tőle, viszont az illata nem volt olyan intenzív, mint vártam - persze lehetett érezni, de nem lepte el az egész fürdőszobát. A habját azonban nem tudom kifogásolni, hosszú ideig lubickolhattam benne.
És még valami: érezhetően lágyabbá tette a vizet.

Nem tudom, hogy a Comforternek vagy csak annak köszönhető, hogy már rég nem áztattam magam kádban, de az biztos, hogy nagyon felfrissültem, tényleg szinte újjászülettem a fürdő közben.

Nem mondom azt, hogy mindenkinek ajánlom, mert ahhoz szemtelenül drága, pláne, ha azt nézzük, hogy csak néhányszor használható, míg ezért az árért - ha csak a beauty vonalon maradunk - mondjuk egy klassz lakkot is lehet venni, ami akár évekig kitart. De azt hiszem, egy stresszes időszakban többet ér egy igazi felfrissülés, mint bármilyen más tárgyi dolog. Legalábbis nekem. :)

0 megjegyzés: