NYX HD korrektor

1:30 Varjúlány 0 Comments

A NYX HD korrektorában eleinte egyáltalán nem hittem, de szerencsére Fruzsi és Flóra a nyári Essence rendezvényen rábeszélt a megvásárlására, és amióta kipróbáltam, csak Photoshopként emlegetem.
Már többször kijelentettem, hogy jobban bevált az eddig favorizált MAC ásványi korrektoromnál is, pedig a töredékébe kerül. Tömören ennyi a véleményem róla, lássuk bővebben. :)


A csomagolása nem lopta magát a szívembe. Drogériás viszonylatban sem tartozik a legszebbek közé, továbbá érezhetően nem a legjobb anyagok felhasználásával készült a tubusa, de a funkcióját betölti.


Hagyományos applikátorral látták el, én szeretem ezt a fajta kiszerelést, a szivacsot egyszerűen csak odaérintem, ahová fel szeretném vinni a terméket.

CW02 Fair/Clair

Az illata enyhén műanyagos, nem túl kellemes. Az állaga viszont... innentől kezdődik a csoda.
Sok korrektort próbáltam már (elsősorban karikákra valót), de eddig egy kivétellel mind vagy túl sűrű, száraz volt, vagy borzasztóan folyós, zéró fedéssel.
Nos, a NYX épp a középút, pont annyira folyékony, hogy még könnyen beledolgozható a bőrbe, de ugyanakkor annyira testes is, hogy nem tűnik el nyomtalanul.

A szemkörnyékem teljes valójában, 
plusz a korrektor (egy "pöttynyi" és két "érintésnyi"), amit eloszlatok majd:



NYX HD-vel:


Azt hiszem, a különbség elég jól látható. :)

Arra azért még felhívnám a figyelmet, hogy mennyire kevés mennyiség volt elegendő ehhez a hatáshoz. Ez azért nagyon fontos számomra, mert emiatt nem ül bele rosszabb esetben fél, jobb esetben két óra után a smink a szemem alatti apró ráncokba.

De a tartósság más fronton sem a gyengéje ennek a korrektornak, nem csak a ráncokban nem gyűl meg, a fedése sem fakul, a nap végén is ugyanolyan, mint reggel.

Azonban arra érdemes figyelni, hogy önmagában felvive - valószínűleg a nevében szereplő "HD" szó miatt - , az eloszlatott terület szélein hajlamos kivilágosodni és nagyon látványossá válni. Viszont ez könnyen áthidalható, ha alapozó alá vagy fölé kerül, én amúgy sem szoktam csak korrektort használni.

Nagyon-nagyon ajánlom, én ennyire jó korrektorral még nem találkoztam, nem csak ilyen, de magasabb áron sem, ha tehetitek, szerezzétek be, megéri! :)

0 megjegyzés: