Amikkel mostanában "szemezek"

1:30 Varjúlány 0 Comments

Klasszikus értelemben vett karácsonyi kívánságlistát nem szoktam írni, ez sem az, de arra gondoltam, megmutatom, mik azok a holmik, amikkel mostanában előszeretettel kacérkodom. Mindet soha nem fogom beszerezni, egyre-kettőre sem hinném, hogy a közeljövőben szert teszek, de hátha nektek is érdekes lehet valamelyik. :)


A Naked 3 színeit még mindig nem érzem a magaméinak, de valamelyest én is kíváncsi vagyok rá, viszont nagyobb összeget nem adnék ki érte. A Makeup Revolution Iconic 3-mal viszont szívesen tennék egy próbát, ha valóban borzalmasan is állna az összes árnyalat, akkor sem dobnék ki rá olyan sok pénzt.

A Nars Sin már jó ideje foglalkoztat, szinte biztos vagyok benne, hogy ez lenne számomra a tökéletes őszi-téli pirosító. Van két hasonló színem, és mindkettőt nagyon szeretem, annyira, hogy lassan már csak múltidőben beszélhetek róluk, mert el fognak fogyni.



A theBalm-nak két palettája is igencsak megmozgatta a fantáziámat mostanában, az egyik a Hawaii Autobalm, a másik pedig a Smoke Balm 1-es összeállítása.
Különlegesnek nem mondanám a színeiket, de a csomagolásuk nagyon hangulatos, és afelől sincs kétségem, hogy a minőségük kifogástalan.


És még mindig theBalm. :) A Mary-Lou highlightert nagyon szeretem, de időnként nem bánnám, ha lenne egy kevésbé aranyba hajló példányom belőle. A Cindy-Lou az első promófotók óta tetszik, egyszer biztosan le fogok csapni rá. :)

Már hosszú ideje keresek egy igazán jó hajfényt, de eddig csak kompromisszumos megoldást sikerült találnom. A theBalm verzióját nagyon szívesen kipróbálnám, mert eddig csupa pozitívat hallottam róla.

Semmi szükségem egy újabb testápolóra, de a Crabtree&Evelyn már nagyon régóta vonz, különösen a narancsos családjával.


Az elmúlt napokban sajnos (tényleg sajnos!) kénytelen voltam utánanézni a legerősebb ajakápolóknak, és egy volt ezek közül a Nuxe is. Végül egy másik mellett döntöttem, de ezt sem tudom kiverni a fejemből, roppantmód foglalkoztat, hogy mit is tud.


A Funlacquer az új kollekciójával telibe talált nálam, a C'est Noel-t azonnal a szívembe zártam. Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb a Nailland-be is eljut. Vagyis nem, nem remélem, ne jusson el, különben kiürül a pénztárcám.




Az OPI karácsonyi kiadása nem varázsolt el első pillantásra, azonban élőben megnézve a lakkokat, valamint felkenve látva őket a Red Fingers & Mistletoes és a First Class Desires egyaránt az én világomnak tűnik.

A szép, különleges határidőnaplók az új gyengéim, különösen a Paperblanks-ok. 2015-re nem ilyet választottam, mert a borsos áruk eltántorított, de ha a fenti könyvecske piros(abb) lenne, és nem rózsaszín, egy pillanat alatt elgyengültem volna. Így csak hosszas huzavona után beszéltem le magam róla azzal, hogy majd jövőre...

Ti mikkel "szemeztek" mostanság? :)

0 megjegyzés: