Gliss Kur Asia Straight sampon és pakolás

4:27 Varjúlány 0 Comments



Többször írtam már, hogy szerelemben égek a Garnier Natural avokádós termékcsaládjával, és ez mit sem változott de... krónikus samponváltogató lévén nehéz megállnom, hogy amikor kiürül egy-egy flakon, ne valami újat próbáljak ki. Ráadásul bár továbbra is remek terméknek tartom, azért megvannak a maga apró negatívumai is.
Az illata alapvetően finom, de nagyon enyhe, és csöppet sem friss, nyárias, mint amire most vágynék. Igaz, hogy szuperül ápol, de azért ennek van kevésbé előnyös oldala is... nem zsírosít, de nincs is szuperfrissítő hatása. Lassan itt a nyár, számomra ez is fontos lenne, csakúgy, mint az erősebb illat...
Mindemellett nem is vagyok biztos benne, hogy nekem rendszeresen szükséges ez a brutális táplálás... nincs nagyon károsodott hajam, csak kissé durva, na meg persze vasalni szoktam.

Így aztán nemrégiben elcsábított az egyik Gliss Kur termékcsalád, nevezetesen az Asia Straight, arra gondoltam, hogy majd felváltva használom a Garnier-rel.
Nézzük, hogy vált be.:)

A sampont és a pakolást szereztem be, úgy gondoltam, hogy ez utóbbi jobb lesz elsőre a balzsam helyett, abból úgyse szoktam egészen a tövekre tenni, a hajvégekre pedig jöhet ez az intenzívebb kence.:)

Nem tagadom, ami elsőként megfogott, az ez a bájos lila árnyalat, szerintem nagyon csini, csajos.:)
A csomagolás ezen kívül teljesen közömbös nekem, a céljának megfelel, nem is csúnya, de különösebben nem is dekoratív.




A sampon állagát nagyon szeretem, nem krémes, hanem inkább kissé géles. Nem kell belőle túl sok még az én bozontomra se, egész jól habzik szerencsére, és úgy vettem észre, hogy a tisztító hatással sincs gond.




A pakolás állagán nagyon meglepődtem, azt hittem, hogy nagyon sűrű, vajszerű lesz, ehhez képest egészen híg, emiatt talán először picit többet is használtam belőle, mint kellene, de végülis nem lett gond belőle.
Egyébként vizes hajra kell rakni, majd nagyjából öt percig rajtahagyni. (Én a balzsamnak is engedek időt, hogy hasson.)


Az illata mindkettőnek egyforma, én odáig vagyok érte.:) A címke szerint orchidea- és bambuszkivonatot tartalmaznak, nos, ez érződik is. A bambusz miatt lehet, hogy nem mindenkinek tetszene, de szerintem nagyon finom, ráadásul meg is marad, még a hajmosást követő második napon is érzem enyhén, ha az arcomba fúj a szél egy-egy tincset. Úgyhogy az egyik legfontosabb követelmény kipipálva.:) 


A hatása... nos, nem szárította ki a hajam, ezért is piros pont jár.:) Érezhetően nem táplál annyira, mint a Garnier, viszont ettől nem lett nagy baja a hajamnak, bár lehet, hogy ha véglegesen mellőzném a másik termékcsaládot, ez megváltozna.
A feliratok szerint némi simító hatása is van... nos, nem merem biztosan kijelenteni, hogy teljesíti is ezt. Talán egy hangyányit kevésbé volt borzos-bozontos a hajam a használata után, és könnyebb volt vasalni, de csodát ne várjunk tőle.:) Én inkább azt tapasztaltam, hogy a kócosodást, az apró szálak egyenesítés utáni visszagöndörödését segít mellőzni.

Most felváltva használom ezt, és a Garnier Natural termékeit, erősen gondolkodom rajta, hogy beszerzem a balzsamot is, hogy ha ezt használom, ne csak teljesen a hajvégeimre kerüljön egy kis plusz.


Összességében: Én nagyon elégedett vagyok ezzel a családdal, azt kaptam, amit szerettem volna. Finom illatú, könnyedebb hajápoló termékeket, amik annak ellenére, hogy nem túl nehezek, mégsem teszik nagyon durvává a hajamat, legalábbis így, felváltva használva.
Hogy hosszabb távon kikötök-e mellettük, még nem tudom, de az biztos, hogy nem bántam meg a vásárlást.

0 megjegyzés: