Paul Frank kókuszkrémes Lip Smacker

7:32 Varjúlány 3 Comments



A tégelyes Lip Smacker mellett ez a stiftes kis finomság jött haza velem, amely már a márciusi kedvencek közé is bekerült, ebből már sejthetitek, hogy megszerettem.:)




 
A csomagolása ennek is nagyon cuki szerintem, csakúgy, mint a fagyis társának, de én ezt a tekerős kiszerelést még higiénikusabbnak is érzem, mint a tégelyes verziót, nem is feltétlen a bacik miatt, hanem mert nem fog utána ragadni a kezem.
De két apró problémám mégiscsak van vele, bár lehet, az már szőrszálhasogatás.:)
A "csavarókája" lehetne nagyobb, úgy sokkal inkább kézre állna, plusz a kupak.... sajnos én hajlamos vagyok minden apróságot elszórni, nos, ennek a kupakja márpedig elég picike.
Elsőre ez talán nem is tűnt volna fel, de régebben volt egy ugyanilyen csomagolású Avon ajakápolóm, és annak a második használat után el is kallódott a teteje.:(
Ez a rossz emlék befolyásol picit itt is, de... legalább jobban vigyázok rá.:)





Az illata nem egy szokásos kókuszos felhő, mint amire a nevéből is következtethetnénk, hanem egy édeskés, talán kissé marcipánra és tejszínre emlékeztető aroma, én imádom, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenkinek tetszene.
Az állagát én elég sűrűnek, tömörnek mondanám, de ennek ellenére könnyen kenhető. Színe nincs, ez is csak minimális fényt ad.
A hatása sokkal jobb, mint a tégelyes társának, ez sem hozza rendbe azonnal a kiszáradt ajkakat, de ha kétszer-háromszor használom, már látszik az eredmény.
Én a gyakran bevetem élénk, pigmentált rúzsok alá is, ha ebbe ütögetem őket, természetesebbek, visszafogottabbak, kissé szájfényszerűek lesznek, és garantáltan nem fog kiszáradni a szám.


Összefoglalva: Ez a kence sem tökéletes, de ennek ellenére szeretem. A csomagolással kapcsolatban talán én vagyok túl igényes, de úgy érzem, lehetne praktikusabb is. Az illatáért odavagyok, és a hatása is egész jó, ha nem is a legjobb... amennyiben szeretitek a különleges, illatos ajakápolókat, mindenképp nézzétek meg!:)

3 megjegyzés: