N.Y.C. Ultra Last rúzsok

11:19 Varjúlány 6 Comments


N.Y.C. Ultra Last rúzsok (419; English Rose, 404; Air Kiss)


Már nem is emlékszem pontosan, hogy mikor szereztem be ezt a két rúzst, talán még valamikor karácsony előtt, de az is lehet, hogy január elején. Az viszont biztos, hogy 25% kedvezmény volt rájuk, így még az eredetinél is kedvezőbb áron jutottam hozzájuk.:)









Lehet, hogy én fordítok a kelleténél nagyobb figyelmet a külsőségekre, talán túl igényes vagyok ezen a téren, de... úgy gondolom, hogy ez a csomagolás egyszerűen kritikán aluli. 
A legnagyobb gond az, hogy a rúzs nem csúsztatható vissza a tokba, így aztán igencsak ügyeskedni kell, mikor visszatesszük a kupakot, mert könnyen belevághatunk. 
Továbbá az egész... túl könnyű, úgy érzem, hogy nagyon gyenge anyagokból készült, kiváltképp a tető, ami már az első használat után berepedt két helyen, pedig szó se volt arról, hogy leejtettem volna akár. 
Persze ilyenkor jön az ár... mert hogy nem vagyok elégedett vele, az kétségtelen, de nem is biztos, hogy nagyjából négyszáz forintért várhatunk komolyabb csomagolást. 
Ami viszont pozitívum, az az, hogy le volt fóliázva, így biztos lehettem benne, hogy én nyitottam ki a rúzsokat először.:)




Az állaga inkább sűrű, kemény, mint lágy, de a kenhetőséggel nincs gond, az én számon ajakápoló nélkül is szépen siklik. Én úgy tapasztaltam, hogy ha tartósabban viselem -tehát nem csak egyszer felkenem, hanem több napig ezt használom- akkor kissé szárít, és jólesik utána egy gazdag balzsammal bekenni a számat.
Szerintem ez nem vészes, de akinek amúgyis kicserepesedésre hajlamos a szája, lehet, hogy nem fogja szeretni.



419; English Rose, 404; Air Kiss


El kell mondanom, hogy a színskála nagyon szép szerintem, bár kissé ellentéte a kedvencemnek, a Catrice rúzsainak, mert azok közt sok az extravagáns, szuperdivatos szín, a N.Y.C.-nél viszont sok-sok szép, hordható árnyalat található, finom barackok, rengeteg rózsaszín, szép fuksziák és világosabb pirosak.

Az általam választottak közül az English Rose egy visszafogottabb barackba hajló rózsaszín, amiért nagyon szeretem, az az, hogy bár nem rikító, mégsem túl világos, nem sápaszt,  ezer éve kerestem már egy ilyen árnyalatot.:)
Az Air Kiss már erőteljesebb, egy szép enyhe pinkes piros. Első vörös rúzsnak szerintem szuper választás, mert nem annyira "drámai", inkább egy fiatalosabb verziója a klasszikus pirosnak.:)

A pigmentáltságukkal én teljesen elégedett vagyok, nem brutálisan erős a színűk, de kétszer-háromszor elég végigfutni velük a szánkon a teljes fedéshez. Nem csillámosak, de nem mattak, enyhe fényük van.
A tartósságukat átlagosnak mondanám, egy ivást még túlélnek, de evés után igazítani, pótolni kell. 


Összességében: Ha figyelembe veszem, hogy milyen szuper az áruk ezeknek a rúzsoknak, akkor azt kell mondanom, hogy kimondottan jók.
Szép, kellemes színekben kapható, pigmentáltak, az állaguk sem rossz, igaz, picit szárítanak. Ami nekem nem tetszik, az a csomagolás, nemcsak, hogy nem szép, de gyenge és nem is praktikus, viszont ebben az árkategóriában nem tudom, hogy felróható-e ez negatívumként.
Ha minél olcsóbban kerestek szép rúzsokat, és nem zavar benneteket, hogy a csomagolás gyengécske, mindenképp nézzetek szét az N.Y.C. állványon.:)

6 megjegyzés:

  1. Az english rose-t megmutatod majd a szádon?:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, szívesen megnézném őket a szádon is, felkenve hogy mutatnak. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nincs még NYC-os rúzsom:) bár mindig tervezem, hogy veszek egyet :) de vagy ki van fosztva az állvány, vagy nem tudok választani:D én tuti belevágnék a rúzsba a kupakkal :S

    VálaszTörlés
  4. Sminkes bejegyzésben mindenképp láthatjátok majd a számon is őket, holnapra elő is készítettem az English Rose-t.:)
    A tesztekbe azért nem szívesen teszek ilyen képeket, mert nagyon változó, hogy kin milyen lesz egy adott rúzs, nehogy emiatt csalódjatok.:)

    Zsú: Ez már nekem is szinte nude kategória, igazából ettől világosabb rúzsokat nem is használok.:)
    (Ha nem sürgős, lehet, megéri várni a beszerzésével, mert gyakran akciós, de most épp nem.)

    Thündérke: Már én is beleszaladtam, igyekszem óvatoskodni, de ilyen csomagolással ez sajnos elkerülhetetlen.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szeretem a NYC rúzsokat, szerintem szuperek. Az English rose tényleg csodaszép!

    VálaszTörlés