"Szükséges" vásárfia

8:02 Varjúlány 2 Comments

Az utóbbi hetekben szinte minden kifogyott a fürdőszobánkból, így aztán kénytelenek voltunk pótolni a szükséges dolgokat.:)


Mostanra sikerült kilobácsolnom a Palmolive tusfürdőmet, és mivel odavagyok az Alverde vaníliaviragos-mandarinos testvajának illatáért, arra gondoltam, abból a családból választok.
Mostanában egyébként újra elkezdtek érdekelni a natúr termékek, bár ezek közül talán pont a tusfürdőktől tartok a legjobban, régebben volt egy rossz élményem ezzel kapcsolatban, remélem, ez majd jobban beválik.




A dezodorom is kifogyott,  már ezer éve a Nivea lila kupakos Double Effectjét használom, de most nem kaptam, így helyette választottam egy másikat a márkától, remélem, ezt is sikerül megszeretnem.:)




Hajhabot a családban elsősorban Anyukám használ, de az utóbbi hetekben rájöttem egy újabb alkalmazási módjára, ennek köszönhetően ki is ürült az itthon lévő flakon. Most egy Baleával pótoltuk, kíváncsi leszek, ez hogy fog teljesíteni.




A hővédésért felelős kencém is fogyóban van, ebből is beszereztünk egy utánpótlást.




Anyukám kifogyott testápolóból is, most egy málnás testhabot választott, első szippantásra mennyei illata van. Én is szemezgettem vele, mivel a mandarinos kencém vészesen fogy, de féltem, hogy ennek a hatása nem lesz elég erős nekem... lehet, még meggondolom magam.:)


Néhány használat után majd szándékozom mindenről írni, de ha van esetleg valami, amit szeretnétek, hogy előrébb vegyek, szóljatok bátran.:)

2 megjegyzés:

  1. Én a hajhab újabb alkalmazási módjára vagyok nagyon kíváncsi :-)

    VálaszTörlés
  2. Semmi különös, igazából valószínű, hogy mindenki ismeri, csak én valahogy eddig nem hallottam erről.:)
    (Hajlamos a fejtetőmön lelapulni a frizurám, ezért újabban van, hogy száraz hajra is bevetem reggelente, ennyi az egész.)

    VálaszTörlés