Oasap rendelés

6:45 Varjúlány 8 Comments



Már jópár hete, hogy én is jelentkeztem az Oasap bloggerprogramjába, mit veszíthetek alapon. Mivel az alapkövetelményeknek nem felelek meg, ezért sok jóra nem számítottam, ehhez képest azt a választ kaptam, hogy mégis választhatok valamit az oldalról tíz dollár értékben.
A kedvességüknek bár nagyon örültem, de... mégis csak halogattam a kreditem felhasználását, mert ilyen összeg alatt szinte semmi értékelhetőt nem találtam az oldalon. Egyedül talán a kiegészítők között volt ez-az, de mivel azok nagy része ebay-en is megtalálható, ráadásul jóval olcsóbban.... nos, el is ment a kedvem az egésztől.
Egy időre el is feledkeztem róla, majd jött egy emlékeztető email, hogy válasszak valamit. Végül ráböktem az első gyűrűre, amit találtam ilyen értékhatár alatt, és bő egy hét múlva már meg is érkezett.


Egy kisebb bubis borítékba volt csomagolva, azon belül egy kicsike zacskóba, igazából erre nem lehet panaszom.:)





A gyűrű maga szerintem egész szép, nem mondanám egy remekműnek, viszont a kidolgozásával nincs is bajom, de... igen erőteljes fémes szaga van. Ez bizsuknál várható is egy idő után, de ha rögtön ilyen szagot áraszt valami, azért... nem vagyok annyira oda. Azt hiszem, én még ennek ellenére is hordanám legalább egyszer-kétszer, ha nem lenne csöppet kicsi. Igazából éppen-éppen feljön a gyűrűsujjamra, de az első próba után alig tudtam levenni, és ezek után kicsit félve venném fel újra. Hozzá kell tennem, hogy ez már abszolút nem a gyártó/forgalmazó hibája.




Ezek után elég vegyesek az érzéseim az Oasappal kapcsolatban. Mindenképp pozitív, hogy nyitnak a bloggerek felé, az pedig pláne, hogy egy ilyen kicsikével is szóba állnak, mint én.:) Viszont a kínálatuk java része szerintem... bocsánat, de elég gyenge, és emellé még szörnyen túlárazott is, főként a bizsuk.
Én senkit nem mernék vásárlásra biztatni, azon is gondolkodom még, hogy kinthagyjam-e az oldalsávban a bannerjüket. Viszont talán akinek van blogja, megér egy próbát a dolog, így tulajdonképp sok veszítenivalója nincs az embernek, de... mást én nem tudok nyugodt szívvel javasolni. 

8 megjegyzés:

  1. Egyetértek, bár az én rendelésem még nem jött meg. PEdig műlt hétfőn írtak, hogy postára adták :S

    VálaszTörlés
  2. Olyan, mint a Keresztapa gyűrűje... Vigyázz, lehet az emberek majd késztetést éreznek, hogy megcsókolják... :D

    Ebay már régóta izgatja a fantáziámat ékszer-ügyileg, főleg ezek az 1-2-3 dolláros aukciók. Bizsukat onnan éri meg mostanában leginkább szerezni. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is lóg a levegőben egy 10 dolláros rendelésem, de még nem döntöttem, hogy mit is rendlejek ebből a vagyonból :D

    VálaszTörlés
  4. Csipkelány: Az még nem olyan vészes szerintem, nekem is nagyjából egy hét után érkezett, sőt, talán több is volt egy-két nappal.:)

    Zsú: Igen, én is nézelődtem már ebay-en, de... jobb, ha inkább nem is keresgélek, mert annak vásárlás lesz a vége.XD

    Evelin: Hááát... tényleg alig van valami 10 dollár alatt... mintha még fülbevalók rémlenének, de én azokat nem tudom hordani, szóval nekem azok is kiestek.:/

    VálaszTörlés
  5. Hol lehet jelentkezni? Ez érdekel... :)

    VálaszTörlés
  6. http://www.oasap.com/join-us
    :)

    VálaszTörlés
  7. CSipkelány: nekem két hét alatt érkezett meg, erről nem ők tehetnek hanem a posta -.-

    Én is ugyanezt a gyűrűt (is) rendeltem,de az enyémnek nem volt fém szaga :)

    VálaszTörlés
  8. Thündérke: Pedig a táskáik között van pár igényesebbnek tűnő darab, hátha mégis bírni fogja a strapát.:)
    Kriszti: Azért ennek se olyan erős, csak... nekem mostanában túl jó a szaglásom, megérzek mindent.:)

    VálaszTörlés