Áprilisi kedvencek

13:51 Varjúlány 0 Comments



Az április is viszonylag gyorsan eltelt, az eleje még egész tavaszias, hűvöskés volt, most meg már szinte kánikula van...
Ami egész végig stabilan a kedvencem volt, az a Maybelline Dream Satin alapozója, bár most talán még egy hangyányit sötét, de egy kevéske púderrel ezen könnyen tudtam javítani. Egyedül az utóbbi néhány napban használtam mást, de most is csak azért, mert tesztelek épp valamit.:)
Régi-új felfedezettem az Alverde highlighterceruzája, az egyik vége fényesebb, a másik viszont csak egy sima bőrszín, rengeteg módon bevetettem. Aminek nagyon örülök, az az, hogy nincs erős, a márkára jellemző illata. Ha jól emlékszem, egy múlt évi limitált kollekció része volt, de úgy tudom, az állandó kínálatban is van hasonló.





A highlighterek közül most magasan a vámpíros kiadás darabja volt a kedvencem, reggelente már automatikusan nyúltam utána. Mindig a Catrice pirosítóecsetét használom hozzá, erre nagyon bevált, ő is kedvenc.




Múlt hónapban a stiftes Lip smackert használtam rengeteget, most a tégelyes, sültfagyis verziót, lassan le is érek az aljára.
Az Essence zselés tusának nem is tudom, itt-e a helye... mert minél többet használom, annál kevésbé szeretem. Viszont eldöntöttem, hogy pár kencémet kiürítem, ennek következtében ezt is nagyon sokat használtam, főként a vízvonalra, de nekem oda egyáltalán nem vált be. Igaz, hogy tovább marad a helyén, mint egy ceruza, de míg az utóbbi általában nyom nélkül eltűnik, ez pár óra elteltével nagyon csúnyán lemászik a szemem alá.




Az E.L.F. krémes pirosítói azt hiszem, örökké a kedvenceim maradnak, csak az lesz változó, hogy épp melyik árnyalat a favorit. Most szinte mindig a Tease-t nyúztam, csodás kis természetes szín.
A rúzsok közül magasan a Maybelline Coral Tonicja húzta be a hónapot, rengeteget használtam, hol önmagában intenzívebben, hol ajakápolóba ütögetve.




Lehet, hogy furcsa, de most egyértelműen a sötét lakkok felé fordultam, a kezemen a két majdnem fekete vámpíros tetszett leginkább, a lábamon pedig a régi Twins család Belláját szerettem legjobban.




A legnehezebben a parfümök közül választottam kedvencet, mert naponta változott, hogy mit fújtam magamra. Végül a Midnight rose mellett tettem le a voksom, mert talán ez volt a legstabilabb, a hónap elején is gyakran használtam, és még most, ebben a melegben is szívesen előkapom, ha nappal nem is, de este mindenképp.




Az utóbbi időben kipróbáltam néhány új hajra való kencét, ezek közül egyértelműen az orchideás-bambuszos Gliss Kur pakolást szerettem meg legjobban, issteni illata van, bár még így sem vagyok biztos abban, hogy ha elfogy, újravásárolom, kedvet kaptam a kísérletezgetéshez.




Bizsuk terén nagyon érdekesen alakult ez a hónap, az első két hétben a piros kis virágot le se lehetett szaggatni rólam, mostanában pedig ezt a tarka ásványos nyakláncot... mindkettő a szívemhez nőtt, azt hiszem.:)


Nektek hogy telt az április? 
Mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: