Ebay kívánságlista

5:29 Varjúlány 2 Comments


 



Unalmas délutánjaimon mostanában szívesen nézelődöm az ebay-n, de eddig a rendeléseket szerencsére sikerült valamelyest kordában tartanom, viszont egy igen hosszú kívánságlistával rendelkezem.:) Arra gondoltam, hogy azokat a holmikat, amikhez rendszeresen visszatérek, megmutatnám nektek is.:)

Az egyik legfrissebb felfedezettem ez a klipsz... nagyon ritkán találok olyan fülbevalót, amit hordani tudnék, még tetszik is és illik is a holmijaimhoz... azt hiszem, ez ilyen. Viszont az árát kicsit sokallom, bár... már megszokhattam volna, hogy a csiptetős fülbevalók mindig drágábbak, mint a simák.:)
Ha érdekel titeket, itt tudjátok megnézni, a zöldes-kékes mellett feketében is kapható.






Szintén egy viszonylag új kiszemeltem ez a ruha, a Végig a sárga köves úton blogon találkoztam vele először,  azóta naponta meg-megnézem, de eddig sikerült lebeszélnem magam róla azzal, hogy nekem úgyis biztosan rövid lenne.
Három színben találjátok meg itt.




Ő az, amire már elcsábultam.:) Ezt nem nézegettem sokáig, megláttam, megszerettem, és egy kis bátorításnak köszönhetően ha minden igaz, már úton is van felém.:)
Ezt a kis gyönyörűséget itt találjátok meg. 




Ezekkel a gyűrűkkel már viszonylag régóta szemezgetek, az összeset elfogadnám, bár azt hiszem, ha választanom kéne, a rózsaszín mellett tenném le a voksom. Ezeket itt találjátok.




Nem igazán az én stílusom ez a kis gyűrű, de annyira jópofa ez a fényképezős fej.
És igen, mostanában a gyűrűket nézegetem a legszívesebben.:)
Ezt itt találjátok, ha jól tudom, létezik más színvariációban is, de nálam a fekete a favorit. 




Már nagyjából múlt nyár óta szeretném kipróbálni ezeket a furcsa kis kontykészítő spirálokat, néztem már drogériában is, de... nagyon sokalltam az árát, azt hiszem, ha egyszer beszerzek ilyet, akkor innen teszem, ez tűnik a legjobb ajánlatnak.



Pár hete tele volt az ebay ezzel a csupagyöngy hajráffal, első ránézésre tudtam, hogy ezt imádnám... szinte mindenhez passzol, bájos, de olyan kis egyszerű... egyre kevesebbet látok belőle, lehet, hogy lecsapok rá addig, amíg még találok.:) 
Én itt néztem legutóbb. 



 
Még mindig hajráf.:) Ez már kicsit trükkösebb, különlegesebb és persze drágább darab, de... szintén megnyert magának. Itt tudjátok megnézni. 




Magam sem tudom, mi fogott meg ebben a láncban, de tény, hogy nap mint nap megnézem újra... nagyon kíváncsi lennék rá, milyen élőben. Ezt itt találjátok.




Úgy sejtem, hogy ennek a kis szivacskának, ami ellepte az ebay-t, köze sincs az eredeti Beauty Blenderhez, de mégis... kíváncsi vagyok rá. Ebből többfélét is találtok, én most legutóbb ezt néztem.


Rendeltetek már az ebay-ről?:)


2 megjegyzés:

  1. Én akarok valamikor rendelni :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, rendeltem, nagy E-bay-fan lettem az elmúlt hetekben.
    Most is úton van felém néhány nyaklánc és fülbevaló :-)

    VálaszTörlés