Kirándulni voltam

13:44 Varjúlány 0 Comments



A múlt héten kaptam egy meghívást a Sans Soucis sminkbemutatójára, azonnal fellelkesültem, de aztán ránéztem a naptáramra, és észrevettem, hogy pont akkor lesz egy fontos zh-m. Nagyon elkeseredtem, mert tényleg nagyon szívesen részt vettem volna rajta, a termékek is érdekeltek, de főként jó lett volna összefutni a többiekkel.... ezért kicsit még most is fáj a szívem.:(
Az utóbbi két hetem elég kemény volt -lényegében minden nap írtam legalább egy zh-t-, és úgy éreztem, rám férne már egy kis kikapcsolódás, az utazáshoz is megjött a kedvem... így miután megírtam a dolgozatot, fogtuk magunkat Anyuval, és felültünk az első Budapesti vonatra. A találkozóról így ugyan lemaradtam, de... úgy voltam vele, hogy legalább kirándulunk kicsit.:)






Odafelé pi8hentem kicsit, igen, még el is szundítottam, a fennmaradó időben pedig a térképemet bogarásztam, ugyan volt már egy kis útvonaltervünk, de azért átnéztem még, nem vagyok túl ismerős Pesten.




Mikor befutott a vonatunk, pont elkezdett esni az eső... persze esernyőnk nem volt, de aztán sikerült megoldani a helyzetet és fel is ugrottunk egy villamosra. A megállót persze sikerült elnéznem, tovább mentünk, mint terveztük, egészen Budára keveredtünk.
Ha már ott voltunk, barangoltunk valamennyit, de nem sokat, épp csak a híd lábánál néztünk körbe, visszafelé viszont nagyon jó volt sétálni, csodaszép volt a kilátás, így aztán nem is bántuk, hogy becsúszott ez a kis kerülő.:)




Pesten tekeregtünk kicsit ezután, majd leültünk pizzázni a Vigadó téren, már nagyon megéheztünk ekkorra, és egy kis hűsítő is jól esett.:) 







Innen a Váci utcába mentünk, sétálgattunk kicsit, még egyikőnk sem járt itt, nézegettük a kirakatokat... lányok vagyunk, nem unatkoztunk.:)




Az egyetlen -még éppen- vállalható kép rólam, ez már a visszaúton készült, félálomban voltam épp a mondattantól, amit tanulgattam.:)




Persze vásárolgattunk is egy keveset, gondoltam rá, hogy megmutatom, miket, de... talán egy külön bejegyzésben célszerűbb lenne, bár úgyis úgy tervezem, hogy mindenről írok majd később.:)


Nagyon örülök, hogy kirándultunk kicsit, Anyukám is élvezte, és én is, nyáron talán meg is ismételjük majd.:)

0 megjegyzés: