Catrice Revoltaire rúzs

6:38 Varjúlány 0 Comments



A Revoltaire limitált kiadásból már az első képek láttán ez a rúzs volt az egyik favoritom, gondolkodtam is a beszerzésén, de végül megleptek vele.:) 
A csomagolás a formáját, anyagát tekintve megegyezik az alapkínálatban lévőkkel, van egy kis súlya, jól záródik... jó érzés kézbe venni, nekem a drogériás rúzsok közül magasan ez a kedvencem. 
A külsőségeket tekintve a Catrice sima rúzsaihoz képest csak annyiban más, hogy ez fémesszürke borítást kapott, és a kupakon feltűnik ez a különleges minta, nekem összességében tetszenek ezek a kis módosítások is.




Illata nincs, az állagát én egy kicsit keményebbnek mondanám, de még így is könnyű dolgozni vele, egész jól siklik az ajkakon.




A színét én leginkább korallnak mondanám, igazi nyári jolly joker.:) Matt finist ígér, amit tulajdonképp teljesít is, de... mégsem brutálisan matt.:) Viszont a kicsit szárazabb ajkakat kiemeli, jobb óvatosabban bánni vele.
Én úgy vettem észre, hogy egy nagyon picit szárít, de tényleg csak minimálisan, egyáltalán nem vészes szerintem. Ami nagy pozitív csalódás, az a tartóssága, többet bír, mint a legtöbb rúzsom, evés után persze már ez sem volt hibátlan, de még egy szendvics elfogyasztása után is látszott valamennyire, szerintem már ez is szép teljesítmény.

Sminkben itt találkozhattatok vele.

Összességében: Én odavagyok a Catrice rúzsaiért, és az ilyen élénkebb színekért is, úgyhogy tényleg csak ajánlani tudom.:) Ha egy üde, korall nyári rúzst kerestek, és nem zavar a matt finis, gyorsan ugorjatok be a legközelebbi drogáriába, mert azt hiszem, ezt gyorsan el fogják kapkodni.:)

0 megjegyzés: