Joy-napi vásárfia

11:15 Varjúlány 9 Comments



Szégyen, nem szégyen, teljesen elfeledkeztem róla, hogy most zajlik a Joy-hétvége, tegnap délután csak a könyvtárba indultam, mikor Anyukám szólt, hogy jön velem ő is, mert nézne egy-két nyári felsőt.

Ha már így alakult, beszaladtam a Müllerbe, volt egy kedvezményre jogosító blokkom még a Glamour-napokról, azzal és a 20%-os kuponnal hoztam haza ezt a két Fruity lakkot, így majdnem nullára jött ki a végösszeg.:) Megnézegettem a kiadás többi darabját is, de... nem hoztak lázba, legfeljebb a többi lakk, de kettőnél többet nem akartam beszerezni.
Ezen kívül megszimatoltam végre a Boss Deep Redjét, nem akarok elhamarkodott véleményt alkotni, de muszáj megírnom, hogy csodás szerintem!
A zöld lakkot egyébként már ki is próbáltam, holnap igyekszem bővebben is bemutatni.

Tulajdonkép egyedül itt használtam a Joy kuponokat, de máshonnan még becsúszott ez-az.




Beszaladtam az Orsay-be is, oda nem volt kupon, de minden akciós holmiból lejött még mínusz húsz százalék, és annyira megtetszett ez a felső... Anyukámtól kaptam ajándékba.:)
Így, vállfán nem mutat valami jól, főleg, mivel kicsit bővebb fazon és nincs is rajta semmi különös, de felvéve nem rossz.:)




A múltkori DM-es beszerzésünkön kimaradt a habfürdő, pedig az is elfogyott, úgyhogy most beszaladtam azért is, nagyon szeretem a DM gyerekmárkáját, hiába, nekem minden tetszik, ami királylányos. Most egy limitált verziót választottam, az illata nagyon finomnak ígérkezik, de még nem próbáltam ki.


Kihasználtátok már a kedvezményeket, vagy esetleg holnap szeretnétek szétnézni?:)

9 megjegyzés:

  1. Nagyon csininek tűnik a felső, megmutatod outfitként is?
    És a lakkok is nagyon érdekelnének :-))

    VálaszTörlés
  2. Mindenképp, de... lehet, hogy nem kerül rá sor egy-két héten belül, mostanában nincs időnk fényképezkedni.:(
    A lakkokról viszont igyekszem mihamarabb írni.:)

    VálaszTörlés
  3. de cuki felsó :)
    fashionparade-fanny.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Melyik Müllerben voltál? A Kökin egy hete még nem láttam frutty-s termékeket.

    VálaszTörlés
  5. Hagi: Én a nyíregyháziban voltam, szerintem csak egy-két napja rakhatták ki itt is, mert még alig hiányzott valami.:)

    VálaszTörlés
  6. Köszi, akkor én szerintem erről le fogok maradni, mert mire újra Müller közelébe jutok elfogy minden. Pedig a krémes szemfesték is ígéretesnek tűnt.

    VálaszTörlés
  7. Jaj, de kár.:(
    Mondjuk... nem tudom, vigasztallak-e vele, de szerintem a szemfestékek annyira nem sikerültek jól, nagyon picikék, és színük se sok van, legfeljebb fényük.

    VálaszTörlés
  8. Köszi, akkor annyira nem is bánom. A képeken olyannak tűnt mint a Catrice nimfás krémfestékei, amiket most láttam leárazva a Müllerben. Sajnos mind teszter volt, jól összepacsmagolva, így nem vettem meg, pedig szépek voltak.

    VálaszTörlés
  9. Nem a balerinás Catrice-re gondolsz?:) Ezek szerintem gyengébbek attól, nem érdemes annyira bánkódni miattuk.:)

    VálaszTörlés