Díjat kaptam!:)

9:31 Varjúlány 2 Comments




Nagy öröm ért, ugyanis egyből kétszer is megkaptam a fenti díjat, nagyon-nagyon köszönöm, annyira jól esik a kedvességetek!
Tegnap Bellala lepett meg vele, ma pedig Pannitól kaptam.:)


Ha jól értem, nekem is tovább kéne adnom, remélem, nem baj, de én azt a lépést most kihagynám, nagyon szívesen megnevezném a kedvenceimet, csak az a gond, hogy rengetegen vagytok... én mindenkinek továbbítanám.:)

Ezen túl öt olyan dolgot kell elárulnom magamról, amit még nem tudtok... nos, ezzel bajban voltam picit, ezért is késett a bejegyzés, próbáltam érdekesebb dolgokat összeszedni, több-kevesebb sikerrel.

1. Uuutálok memoritert tanulni. Szégyen, nem szégyen, a világ egyik legfeleslegesebb dolgának tartom. Soha nem értettem meg, miért jobb pár versszakot kívülről elmondani, ahelyett, hogy addig is, míg annak a betanulásával szenvednék, olvasnék valamit.

2. Nagyon szeretem a spenótot, az egyik kedvenc ételem.

3. Szörnyen idegesít, ha valaki a környezetemben rágja a körmét, esetleg csak piszkálja a körömágyát. Nem sok ilyen dolog van, és igazából erre se tudok magyarázatot adni, de... nem is tudom, zavar, és mindig legszívesebben rászólnék az illetőre, hogy hagyja abba.

4. Magam sem tudom, miért, de nagyon szeretem a békákat, aranyosak szerintem.:) 
De nem, nem gondolom azt, hogy elátkozott hercegek.:)

5. Soha nem káromkodom. Soha, tényleg. Nem tudom, ez jó-e, vagy inkább rossz a mai világban, de én nem szeretnék rászokni a tarkább szavakra, az biztos.:)


Még egyszer nagyon köszönöm a díjat, aranyosak vagytok.:)

2 megjegyzés:

  1. Na, jó, hogy nem találkoztunk a körömrágós korszakomban (20 év). :D És hát...én úgy káromkodok néha, mint egy kocsis. :O

    VálaszTörlés
  2. Ha más káromkodik az annyira nem zavar, csak én nem szoktam.:))

    VálaszTörlés