Ismét díjakat kaptam! :)

11:15 Varjúlány 4 Comments



Az utóbbi napokban nagyon sok kedvességet kaptam tőletek, hozzászólásokban is, díjak formájában is... nem tudom ezt elégszer megköszönni.:) Mindig jól esik az ilyesmi, de így, a vizsgaidőszak közeledtével, a nagy tanulás alatt pláne.:)

Ezúttal hárman is megleptek valamilyen díjjal, Fanny, Cs.ery és Kinga, nagyon köszönöm, aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám.:)

Kétfélét kaptam, igazából mindkettő hasonló, tovább kellene adnom a dolgot, de... ha nem baj, ezúttal is kihagynám ezt, mert szívem szerint tényleg mindenkinek odaadnám.:)
Továbbá az egyik szerint öt dolgot kéne elárulnom magamról, a másik szerint hetet... arra gondoltam, hogy ezt összevonom, és akkor jöhet az alábbi hét mindre.:)

1. Semmit nem szeretek kidobni... ha mégis nagy nehezen ráveszem magam, hogy valami a kukában landoljon, biztos, hogy szükségem lenne rá később.
2. Mostanság már alig nézek televíziót, de kisebb koromban nagyon szerettem a rajzfilmeket, imádtam Frédit és Bénit, de Süsü is lekötött. Szívesen nosztalgiázom velük, azt utábbiba pont a héten néztem bele.:)
3. Nem tudom, ez mennyire érdekesség... balkezes vagyok.:)
4. Lassan elkezdem visszaszámolni a napokat a foci EB-ig, jaj, már nagyon várom!
5. Életemben egyetlen egyszer puskáztam, bár az is inkább lesésnek volt mondható... de még az után is iszonyatos lelkifurdalásom volt, tudom, ez nem normális, de akkor is, soha többet!
6. Képtelen vagyok hozzászokni az érintőképernyős telefonomhoz... lassan egy esztendős lesz, de még mindig nem az igazi, azt hiszem, nekem csak téglanokia való.:)
7. Nem tudok megtanulni fütyülni. Évek óta próbálkozom, de... nem megy.

4 megjegyzés: