Májusi kedvencek

12:37 Varjúlány 9 Comments



A május nem tartozik a kedvenc hónapjaim közé, valahogy mindig rohangálással telik el, ráadásul ilyenkor van a szorgalmi időszak vége és a vizsgaidőszak kezdete... Most sem ezek voltak a legkedvesebb heteim, de azért túléltem.:)
Sminkelni túl sok időm nem volt, szinte mindig ugyan azokat dobtam fel az arcomra, így a kedvenceim se lesznek túl izgalmasak, de az biztos, hogy ezek hosszútávon is beváltak.:)

Soha nem voltam oda a bronzosítókért, úgy éreztem, nem az én falfehér bőrömre találták ki őket, most azonban teljesen rájuk kaptam. Igaz, még mindig nagyon óvatosan bánok belük, és apró trükköket is bevetek, de egyértelműen a sminkes rutinom részévé váltak.
Május első hetében nagyon sokat használtam az Essence korábbi All over shimmerjét, aztán beszereztem a Douglas új limitált kiadásának darabját, és ezt kaptam inkább elő, erről igyekszem írni hamarosan.:)
Szintén egy limitált Douglas kence, a téli kiadás highligtere is a kedvencem volt, megvan már pár hónapja, de eddig észre se vettem, mennyire szép... ha jól tudom, egy-két helyen még mindig kapható!





Az alapozókat most teljesen mellőztem, viszont a Missha BB kréméből szinte mindig feldobtam az arcomra, kiegészítve az N.Y.C. púderével, aminek a csomagolásával még mindig nem vagyok elégedett, de maga a termék kifejezetten jó!




A szemem sminkelését nem vittem túlzásba mostanában, reggelente jóformán csak egy kis krémes festéket dobtam fel, igaz, azt soha nem hagytam ki. Kettőt váltogattam: az Essence Stay all day Glammy goes to... árnyalatát és a Bare study Paint potot.




Ha esténként mégis kedvem támadt kísérletezgetni, a BeYu szemhéjalapot vetettem be, minél többet használom, annál jobban szeretem, azt hiszem, lassan ki is fog fogyni. Amit még néha előkaptam, az a Maybelline filces tusa, még nem írtam róla, elöljáróban csak annyit, hogy zseniális kis darab!
A kedvenc lakkom most a Fruity kiadás zöldje volt, olyan üde, vidám ez a szín.:)




Az E.L.F. Studio krémes pirosítóit még mindig nagyon szeretem, igazából amióta megvannak, jóformán minden nap előkapom az egyiket. Legtöbbet mostanában talán a Tease-t használtam, kicsit barackos, kicsit barnás, nagyon természetes.:) Eleinte próbáltam kézzel is felvinni, de sokkal jobban bevált hozzá az E.L.F. duo fiber ecsete, nem tökéletes darab, de a pirosítóval remekül működik.




Ebben a hónapban végig mellőztem a szájfényeket, egyértelműen a rúzsok mellé tettem a voksom, azok közül is két nagy kedvencem volt: a Catrice Fall-ing Leavese és a L'Oréal Shiny Grapefruit-ja, az előbbi talán így, a tokjában kicsit ijesztő, de felkenve zseniális, ez is mutatja, hogy nem szabad megijedni a narancsosabb, rezesebb árnyalatoktól, az utóbbi pedig tökéletes kis mindennapi szín, lassan el is fogy.:/




A parfümök közül a My Insolence-t fújtam a leggyakrabban, tökéletes volt erre az időre, finom, bájos és könnyed, de mégis kicsit más, mint a legtöbb rózsaszín illat, szeretnék majd írni róla kicsit hosszabban is.:) 




A testápolási termékek közül a Nivea deoja nyerte el leginkább a tetszésem, eddig a Double effectet használtam tőlük, azt is nagyon szerettem, de ez még jobb, nagyon meglepett, hogy milyen remek!




A bizsuk közül két nagy kedvencem volt, ez a tarka nyaklánc és a rózsaszínes karperec. Az utóbbi megvan már egy ideje, Anyukámtól kaptam, de valahogy nem igazán hordtam... nem is értem miért, pedig nagyon tetszik.:)



Nektek hogy telt a május? 
Mik voltak a kedvenceitek?:)

9 megjegyzés:

  1. Nekem az Essence krémes szemhéjfestéke rémes volt, felvinni egy rémálom, aztán ha sikerült is, hamar csíkos lett :( Mondjuk te írtad, hogy "szerencsés szemhéjad" van :) Nekem az e havi kedvenceim a Catrice Revoltaire termékek, egyszerűen nem lehet kivenni őket a kezemből :D

    VálaszTörlés
  2. Csak bizonyos szempontból szerencsés, a krémes festékek valamiért nagyon jól működnek rajta, de rejtett és elég picike is, szóval más szempontból meg annyira nem vagyok mázlista.:)
    Az Essence krémesei között egyébként azt hiszem, árnyalattól függően elég nagy minőségbeli eltérés van.:/

    A korall Revoltaire rúzst és az ecsetet én is nagyon szeretem, de nem éreztem úgy, hogy itt lenne a helyük, mert annyiszor azért nem kaptam elő őket. Talán majd júniusban.:)

    VálaszTörlés
  3. Igaz, nekem a sötét grafitszürke árnyalat van meg, egy világosabbat biztosan könnyebb eldolgozni. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó dolgokat válogattál össze, arra a Douglas bronzosítóra kíváncsi leszek mivel én is nagyon kis halovány vagyok de szeretnék egy igazi bronzosítót is kipróbálni. Catrice Fall-ing Leavese rúzsa régebbi darab egyébként? Mert nagyon tetszett egy múltkori sminkes bejegyzésedben.

    VálaszTörlés
  5. Nem ígérem, hogy holnap írok a bronzosítóról, de hétvégén mindenképp.:)
    Hüm... azt hiszem, ez most tavasszal volt kifutó árnyalat, mintha akkoriban vettem volna, de nem vagyok benne biztos.:$

    VálaszTörlés
  6. A rúzsoknak nagyon szép a színük :$ ebben a hónapban én is elég sokszor nyúltam az essence hosszan tartó szemhéjfestékhez, csak másik árnyalatúhoz:)

    VálaszTörlés
  7. Az essence krémes szemhéjfesték nekem is megvan, én is szeretem. Itt vannak az én kedvenceim, ha érdekel: http://roseballerina.blogspot.hu/2012/06/majusi-kedvenceim.html
    Rose

    VálaszTörlés
  8. Én a Manhattan Mousse Rouge-ba szerelmesedtem bele májusban. Pedig régebben kifejezetten gyűlöltem a hab állagú termékeket. Ez bejött:) A Fruity lakk színe meg zseniális!

    VálaszTörlés
  9. Thündérke: Akkor volt egy közös kedvencünk.:)
    Rose: Máris nézem.:)
    Bellala: Én a legtöbb krémes és habos kencét szeretem, bár pont a Manhattanét nem ismerem, de mintha nézegettem volna régebben.:)

    VálaszTörlés