Princess kívánságlista

6:33 Varjúlány 0 Comments

Az elmúlt hónapokban előszeretettel néztem/olvastam különböző bloggereknél a Princess TAG-et. Nem adódik túl gyakran alkalmam high end kozmetikumokkal ismerkedni, álmodozni viszont nagyon szeretek, így arra gondoltam, a kérdéssort átalakítom amolyan kívánságlistává, és picit bővítettem is rajta.
Nem lesz minden a szó szoros értelmében véve high end az alábbiakban, csak olyasmi, ami számomra valamiért luxus, és azt is szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem áll szándékomban mindent beszerezni, ez tényleg csak egy kis ábrándozás :)

Alapozó:



Lancome Teint Miracle - ez kicsit talán vicces lesz, de azért szemezgetek néha ezzel az alapozóval, mert azt remélem, hogy talán hasonlíthat a L'Oréal Accord Parfaitjához, ami nekem majdnem tökéletes volt, csak ugye megszüntették. Persze ez körülbelül az ötszörösébe kerül, és abban sem vagyok biztos, hogy szükségem van rá, de azért újra és újra megnézem.

Korrektor:



Benefit Boi-ing - épp a Catrice koppintását tesztelem, de persze, hogy kíváncsi lettem az eredetire is. Viszont sokakkal ellentétben nekem nem lenne jó befektetés egy ilyen típusú korrektorra költeni, mert nem használnám ki, úgyhogy ezt biztosan ki fogom hagyni. :)

Púder:


A kép forrása


Nem vagyok nagy púderfogyasztó, ennek ellenére a MAC Blot-ra már elég régóta kíváncsi vagyok. Ezt sem hinném, hogy kihasználnám, de ha púder és egy kis különlegesség, akkor erre szavazok.

Bronzosító:


A bronzosító az a sminktermék, ami bár másokon nagyon tetszik, magamon nem gyakran használom. Emiatt nem is költök rá szívesen, de a TBS mézes bronzosítójáról mostanában olyan sok jót hallottam, hogy egyszer nagyon szeretném legalább megtapogatni.

Pirosító:


Egy életre elegendő pirosítóm van, de a theBalm Instain Argyle mégis nagyon szeretne beszökni a kosaramba. Ráadásul most pont akciós is... félek, ebből még baj lesz.

Highlighter:

 
A kép forrása

A kiemelőfények a rúzsok és a szájfények után a kedvenc termékeim. Szeretem a melegebb fényű, aranyos verziókat is, de jó lenne egy világosabb, hidegebb tónusú is, olyat viszont nehéz találni. A MAC Lightscapade egész szimpatikus, csak ugye az ára nem éppen baráti.


Szemhéjpúder/paletta:


theBalm Nude 'Tude - mekkora poén ez a paletta! Többször is közel álltam már a megrendeléséhez, de aztán mindannyiszor rájöttem, hogy csak a koncepció vonz, a színek önmagukban nem, és ezzel le is beszéltem magam róla.

Szemkihúzó/tus:


Azt hiszem, már sikerült megtalálnom a számomra tökéletes tust, de a Bobbi Brown zselés tusával azért még szívesen tennék egy próbát, főleg egy izgalmasabb színnel.


Szempillaspirál:


Régebben volt szerencsém egy Lancome mintához, és az nagyon meggyőzött. A Hypnose Doll Eyes a legszimpatikusabb, és ez a dupla kiszerelés még nem is annyira arcátlanul drága, vagy legalábbis jóval olcsóbb, mint két külön darab. Talán majd egyszer. :)

Rúzs:






Estée Lauder Forbidden Apple - az ára persze a csillagokat veri, de egy elképesztően szép mélyvörös néhány apró csillámmal. Tudom, hogy a csillámokról sokan tartanak, de nekem így is tetszik. De még mennyire tetszik. És nagyon az én színemnek érzem. És nagyon kéne.

Szájfény:


Lényegében az összes Bobbi Brown szájfényt elfogadnám, de most főleg a High Shimmer vonalból szeretnék egyet kipróbálni. A szín igazából mindegy is, csak ne legyen nagyon-nagyon világos.

Körömlakk:



Általában rendkívül bosszant, amikor egy gyönyörű sötétzöld lakkot elrontanak egy leheletnyi kékes tónussal, de most kivételes időket élek, éppen ez az enyhén kékes árnyalata vonz a zöld lakkoknak. Ha a közeljövőben nem is, idővel biztosan lecsapok a Models Own Absinthe-re, de az A-England Saint George-on is gondolkodom, pedig eleinte egyáltalán nem tetszett.

Testápolás:

A Lush Ro's Argan-t idestova egy éve próbáltam ki az egyik üzletben, és azóta sem tudom elfelejteni. Az illata mennyei, de sajnos az ára is, bőven többe kerül, mint amit egy ilyen termékre szánnék. A virágos illatok kedvelőinek, akik hajlandóak többet fizetni ilyesmiért, meleg szívvel ajánlom, akik viszont nem szeretnék kiüríteni a pénztárcájukat, azok inkább ne ismerkedjenek meg vele, mert nagy lesz a csábítás, nagyon nagy.

Hajápolás:




Mióta megint hosszabb a hajam, egyre szívesebben hordom göndören, viszont nem ártana valami, amitől kicsit rendezettebbek és fényesebbek lesznek a loknijaim. A Tigi Catwalk Curlesque Defining Serum ha minden igaz, egyszerre tudná ezt produkálni, a család hajformázó krémét már próbálgatom, ha az beválik, lehet, beruházok erre is.

Parfüm:



Trussardi My Name - igazi virágos-púderes csoda, tavaszra isteni lehet. Viszont elég hasonló a Chloé Love Intense-hez, így nekem nem lenne túl célszerű beszerezni, plusz rajtam nem is tartós. De nagyon-nagyon finom. :)


Ha van kedvetek, írjátok meg ti is a kívánságlistátokat, tényleg nagyon érdekelne, hogy ha nem lennének a piszkos anyagiak, mit próbálnátok ki szívesen! :)


0 megjegyzés: