IsaDora Emerald Crush

6:19 Varjúlány 0 Comments


Hosszú ideig próbáltam elkerülni az IsaDora sand lakkjait, mert úgy sejtettem, hogy a legizgalmasabb színek hasonmásaival gyorsan előrukkolnak majd az olcsóbb márkák. Ez részben be is következett, viszont pont a sötétzöld Emerald Crush-hoz hasonlót nem találtam sehol, pedig éppen az tetszett leginkább. :)

Az üvegéről és az ecsetéről nincs sok mondanivalóm, mindkettőt szeretem, a lapított-széles ecsetet különösképp. :)


A lakk az üvegében egy nagyon-nagyon sötét zöldnek (vagy talán már feketének?) tűnik rennngeteg smaragd csillámmal, igazi mély, boszorkányos és drámai szín. :)

Tudom, furcsa a kép, de csak itt sikerült elkapni a lilás-aranyos árnyalatot, az üveg alsó részét figyeljétek!

Bizonyos fényviszonyok között ha lehet, még különlegesebbnek tűnik, ugyanis néha egy kis aranyos-lilás játék is megfigyelhető benne.



Eddig minden szép és jó, felkenés közben sem volt problémám, mert az állaga is rendben volt, két rétegnél több sem kellett belőle. Viszont száradás után... Egyszerűen csak nem tetszett. A zöldes árnyalat szinte teljesen eltűnt, és egy furcsa, kifakult, fénytelen színné vált a körmömön. Ha máson nem is, a fénytelenségen biztosan segített volna egy fedőlakk, de én bizony elvárom, hogy az ilyen különleges finisű lakkok önmagukban is működjenek.

És a probléma sajnos tovább fokozódott: a második nap végére elkezdett pattogni, és nem kicsike darabokban, hanem nagyjából a körmöm negyedéről jött le egyszerre a lakk. Mivel eddig a homok lakkok nagy erősségének pont a tartósságot tartottam, nem voltam hajlandó hinni a szememnek. Biztos voltam benne, hogy én rontottam el valamit, de sajnos nem, amikor másodszor kentem fel, akkor is ugyanez történt.

Sajnálom, de ez nekem most egyáltalán nem vált be, ez az első sand lakk, amiben csalódtam. :( Azt hiszem, most egy ideig ha IsaDora állvány közelében leszek, inkább csak a sima lakkjaikat fogom nézegetni, mert amennyire szeretem azokat, annyira elégedetlen vagyok ezzel.

0 megjegyzés: