Essence Bloom me up! trend edition

16:44 Varjúlány 0 Comments

A már szállóigévé vált "tavasz, virágok" juthatna eszünkbe az Essence új trendkiadásáról, ha nem látnánk a termékeket... vagyis pontosítok, a sminkeszközöket, amik érkeznek a Bloom me up!-pal. Bevallom, én már jó ideje várok arra, hogy a márka előrukkoljon néhány ecsettel, mert bár van egy-két gyengébb darabjuk, az ecsetekhez értenek, ezt el kell ismernem.

De nézzük egyesével, mik jönnek:

01 bloomylicious

02 rose it up!

03 blow my mint

Az ezekhez hasonló babás szemhéjpúderek nekem borzasztóan állnak, bár az igaz, hogy a zöld a kép alapján elég egyedire sikeredett... ennek ellenére részemről ezek felejtősek.  
01 bloomylicious

Kétvégű jumbo ceruzám van már, ráadásul hasonló színben, így ez sem csigázott fel, bár praktikusnak tűnik.

01 rose it up!, 02 chaising lacy

Az Essence ilyen csomagolású rúzsait soha nem tudtam komolyan venni, most sem sikerült, és a világos szín sem túl szimpatikus. Ugorjunk, lesz itt még izgalmasabb dolog is. :) 
01 chaising lacy, 02 blooming tender

A stiftes pirosítók sem a szívem csücskei, nem látom ennek a kiszerelésnek az előnyét, bár az árnyalatok nem tűnnek rossznak - igaz, kicsit talán unalmasak.

01 rose it up!

A kiemelőfények mindig veszélyesek a pénztárcámra, de egyre inkább úgy gondolom, hogy számomra pont ebből érdemesebb kihagyni az olcsóbb verziókat, és jobb, ha helyettük befektetek egy drágábba, úgyhogy most ez sem hat(hat) meg . :)

01 blow my mint, 02 lovely lavender, 
03 blooming tender, 04 chaising lacy

A márka lakkjait már messze elkerülöm, ezekkel sem lesz másként. 



Jön még egy körömmatrica és egy hajpánt, ezek sem hoztak lázba.
Következzenek végre azok, amik viszont igen:







Egy nagyobb és egy kisebb szemhéjecset (az utóbbi valószínűleg inkább korrektorhoz lesz ideális), egy szemöldökecset, púderecset és pirosítóecset. Mindet elfogadnám. :)



Egy külön tok is érkezik, alapvetően nem az én színvilágom, de most mégis nagyon tetszik ez a levendula-csipke párosítás.



Néhány applikátor és egy szempillagöndörítő is a kiadás részre, az előbbeket én nyugodt szívvel hagyom ki, göndörítőm pedig már van, így azt is, bár szépnek tűnik.



Egy "korrektorszivacs" és egy csepp formájú smikszivacs is jön, remélem, az utóbbi jobban sikerült, mint a kínálat korábbi borzalmas darabja.



A kabuki és az összecsukható hajkefe már ismerős lehet, ahogy elnézem, csak a színeken változtattak.


Ti mit szóltok a Bloom me up!-hoz?:)


A képek forrása: pinkmelon.de

0 megjegyzés: