Catrice Ultimate Shine Gel Colour - Red Or Bad

6:46 Varjúlány 0 Comments



Nyár vége óta próbáltam kicsit visszafogni az arra irányuló késztetésemet, hogy újabb rúzsokat szerezzek be - 2013 első felében éppen elég nagyra bővítettem a gyűjteményem -, de aztán decemberben hosszas vívódás után csak beadtam a derekam, és lecsaptam a Catrice egyik újdonságára.
Eredetileg az eggyel sötétebb vöröset szerettem volna, de mikor végre rászántam magam a vásárlásra, pont abból nem volt egy darab sem, így aztán a Red Or Bad jött haza velem.


A külsejéről sok újat nem tudok mondani, az alján lévő matrica kivételével pontosan olyan, mint a márka többi rúzsa. Egyszerű, de mégis szép és erős, nekem nagyon tetszik.


Issteni édes-gyümölcsös illata van, felkenés közben viszonylag erősnek tűnik, de néhány pillanat múlva már nem is érzem. A formulájára nagyon kíváncsi voltam, szerencsére nincs sok köze a Maybelline áttetsző balzsamaihoz, ez "csak" egy lágy, krémes rúzs enyhe zselés jelleggel.


Azt hiszem, most kell leszögeznem, hogy az összes kép rendben van színügyileg. :)
Kitekerve a valóságban is egy világos, de igen erőteljes pirosnak tűnik, azonban valójában nem az, hanem olyan, mint a színmintán: egy visszafogott, áttetsző és már-már korallba hajló piros. 
Nem ezt vártam, de így is tetszik. :)


Nem szeretem magamon is megmutatni az éppen tesztelt rúzst, mert sokszor csalódtam már hasonló képek miatt, plusz rajtam még a legerősebb, legsötétebb színek is viszonylag természetesnek hatnak, de most kivételt tettem. Az én számon szinte már barackosnak tűnik, valószínűleg egy szőke, kék szemű lányon sokkal erőteljesebb lenne az összkép, ezt mindenképp vegyétek figyelembe! Viszont azt hiszem, a finisét leginkább itt sikerült visszaadni. :)

Nincs teljes fedése, nagyon könnyű felkenni, és az állagának köszönhetően a viselése is nagyon kellemes. Azt nem merem állítani, hogy ápol, de semmiképp sem szárít, azon kevés rúzsok egyike, amelyet még enyhén száraz ajkakra is merek ajánlani.
Én az ehhez hasonló, könnyed rúzsoknál eddig azt tapasztaltam, hogy a tartósság nem a legnagyobb erényük, ebben az esetben viszont nem ez a helyzet. A fény könnyen megkopik, viszont a szín megfogja a számat, és ha nem is teljes pompájában, de ilyen formában bizony a helyén marad legalább annyi ideig, mint egy átlagos, nem áttetsző rúzs.

Hogy szeretem-e, az nem is kérdés.:) Az ilyen típusú ajakkencék nagy kedvenceim a hétköznapokon. Nem nagyon halovány, de mégsem rikít, mivel nincs teljes fedése, kényelmes viselet, fénye is van és még tartós is - a tökéletes rúzs-szájfény hibrid.

Nagyon-nagyon meleg szívvel ajánlom, én biztosan lecsapok majd a bordóra is! :)

0 megjegyzés: