OPI - All I Want For Christmas

10:59 Varjúlány 0 Comments



Először is szeretnék elnézést kérni a kis kimaradásért, nagyon sok teendőm volt mostanában, de a jövőben igyekszem megint kétnaponta jelentkezni. :)

Sokszor írtam már, hogy nagyon szeretem a piros lakkokat, viszont igazán jó minőségűt pont ezekből nehéz kifogni. A legtöbbjük a tartósságnál bukik el, valamiért a klasszikus piros lakkok nagy százaléka jó esetben is a második nap végére csúnyán megkopik, még akkor is, ha a család többi árnyalata kifejezetten tartós.

Azt is sokszor emlegettem már, hogy az OPI a legeslegkedvencebb márkám, nekem nagyon beváltak a lakkjaik. Logikusnak tűnt tehát, hogy kipróbáljak tőlük egy pirosat, mert biztos voltam benne, hogy ha valakik, hát ők tudnak jó piros körömlakkot gyártani. Igen ám, de hiába a szívem csücske az OPI és a vörös lakkok, kétszer (vagy inkább sokszor) is meggondolom, mielőtt ennyit kiadok egy körömre valóért, még ha jó befektetésnek is tűnik.

A hosszas morfondírozásnak karácsonykor lett vége, a fenti szépséget ajándékba kaptam. :)


Az üvegéről semmi érdemlegeset nem tudok mondani, klasszikus és (szerintem) szép, az ecsete pedig a szokásos, széles, lapított és viszonylag merev, én ezzel pingálok a legkönnyebben. :)




Az állaga hibátlan, nem annyira híg, hogy irányíthatatlan legyen, de nem is sűrű, nagyon könnyen terül. Ilyen kellene legyen az összes körömlakk.
Egy rétegben is egész jól fed, de azért elkél belőle egy második is. :) A tartósságával teljesen elégedett vagyok, három napot gond nélkül kibír, és higgyétek el, vörös lakktól ez már jó teljesítmény, nagyon is jó.

Ami a színét illeti, számomra ez A Piros Lakk, legalábbis télen, nyáron azt hiszem, inkább a L'Oréal élénkebb verzióját tüntetném ki ezzel a jelzővel, de a hidegebb évszakokra nem tudok ennél szebb, teltebb árnyalatot elképzelni.

Azt elismerem, hogy kicsit unalmasnak tűnhet, hiszen "csak" egy egyszerű szín, de számomra pont az egyszerűségéből fakadóan nagyon kihasználható. Mint már írtam, még csak néhány hete került a készletembe, de máris rengetegszer nyúltam érte. :) 

Azt hiszem, ez a lakk nem fog gyakran szerepelni a havi kedvenceim között, mert soha nem lesz kiugróan jó a viszonyom vele, nem fogom egyszer imádni máskor pedig elrakni a fiók mélyére. Az All I Want For Christmas állandó és hű társam lesz, vagyis bocsánat: máris az.

0 megjegyzés: