Xmas Projekt - Ajándékozás

8:46 Varjúlány 0 Comments



Az Xmas Projekt utolsó hetében egymást ajándékoztuk meg, én PAncsinak küldtem néhány apróságot, engem pedig Nóri lepett meg. :)


E-mailben megkérdezte, hogy mi a kedvenc színem - piros és sötétzöld :) - , és ennek megfelelően választott ajándékot. :) Egy könyvjelzőt, egy fülbevalót és egy Essence ajakkrémet kaptam, mindennek nagyon örülök, de arra gondoltam, hogy az utóbbiról egyúttal már írhatnék egy rövid véleményt is, pláne, hogy egy éppen kifutó termékről van szó, hátha lecsapnátok rá. :)


Már a megjelenésük óta szimpatizálok ezekkel a matt ajakkencékkel, de néhány vélemény, mely szerint elég csúnyán, darabosan kopnak, rendre eltántorított a vásárlástól. Most már szánom-bánom ezt. :)

A csomagolásáról sok érdekeset nem tudok mondani, egyszerű, semmi különös. Annak viszont nagyon örülök, hogy nem a Stay with me homokórára hajazó applikátorát kapta ez is, én ezt a hagyományos-ferdére vágott formát sokkal jobban szeretem.


Az én árnyalatom a 02-es Smooth Berry, ez szerintem éppen átmenet a piros és a pink között. Kétféleképp tudom körülírni: pirosba hajló pink vagy pink tónusú piros.
A mintán nagyon-nagyon mattnak tűnik, és valóban nem fényes, de azért én olyan mattnak sem érzem, mint például a MAC rúzsait, maradjunk annyiban, hogy nagyon-nagyon minimális krémes fénye azért van.

Az illata egy az egyben tejszínhabos gesztenyepüré, az állaga pedig krémes és sűrű, olyasmi, mint amilyenek a folyékony rúzsok szoktak lenni. Annak ellenére, hogy hihetetlenül pigmentált, nem nehéz bánni vele, nagyon könnyen felkenhető és szerencsére nem is szárít nagyon, bár nem is ápol.
Mint ahogy már említettem, a kopásától nagyon tartottam, de az sem vészes. Egész strapabíró, az ivás meg sem kottyan neki, de ha megadja magát, akkor sem csúnyán teszi, csak fokozatosan kifakul a szín.


Az akciós árát nagyon megéri, ha eddig nem tettétek, akkor most mindenképp nézzétek meg ezeket az ajakkrémeket! :)


0 megjegyzés: