Seche - Bella

7:11 Varjúlány 0 Comments


Ez a lakk is a Ruby Pumps sorsára jutott, szerettem volna még decemberben írni róla, de aztán sok más körömlakkot kipróbáltam, ami prioritást élvezett, így ő januárra csúszott.

Bevallom, a Nailland-nél a Seche lakkjai keltették fel legkevésbé az érdeklődésem, ha nem választhatok egy színt a kínálatukból, valószínűleg egy pillantásnál nem is méltattam volna többre őket. Erről egyrészt a kínálatuk tehet, mert nagyon szokványos alapszínekkel van tele, de "hibás" az üveg is, ugyanis tompábbnak tűnnek az árnyalatok benne, mint amilyenek valójában -  ezt a jelenséget egyébként már néhány korábbi Catrice lakknál is észrevettem.  


Az ecsete teljesen egyszerű, ha lapított lenne, én boldogabb lennék, pláne, hogy a lakk állaga sem a legjobb, így elkélne hozzá egy profibb ecset.




Visszatérve az állagára: Nem tudom pontosan megmondani, hogy mi a gond vele. Egy biztos, sajnos küzdenem kellett vele. Viszonylag folyós, tehát szeret máshová is kerülni, mint ahová kellene, ugyanakkor a sűrű lakkok jellemzője is igaz rá, nehéz belőle oda juttatni, ahová szeretnénk.

Két réteg kellett belőle a megfelelő fedéshez, a tartóssága a közepesnél kicsit gyengébb, a második nap végére már megkopott.

Hogy a színéről is ejtsek néhány szót: a Bella sem a legkülönlegesebb, legegyedibb árnyalat, amit valaha láttam, de mégis ez volt az egyetlen, ami kicsit is csábított. Nyilván a neve miatt is szimpatizáltam vele, de tudjátok, hogy hozzám a pirosas színvilág nagyon közel áll. :) Felkenve majdnem csak egy sima bordó, de azért egy picinyke csavarral feldobták, én látok benne egy enyhe lilás és mályvás tónust is.

Ami esetleg felmerülhet, és nekem is eszembe jutott, az az, hogy mennyire hasonlíthat az Orly Smolder-hez. Kétségtelenül hasonlóak, és bár a Bella sem áll távol tőlem színügyileg, a vetélytársát sokkal-sokkal szebbnek látom, mélyebb, teltebb, tüzesebb. De nem fecsegek az Orly-ról többet, ha végre sikerül lefotóznom, megmutatom majd egymás mellett is őket. :)

0 megjegyzés: