Bourjois Volumizer szempillaspirál és sminklemosó

5:09 Varjúlány 0 Comments



Már jónéhány hete használgatom ezeket a kencéket, de mindig halogattam az írást róla, mígnem a minap a felfedeztem, hogy már a DM-ben is kapható, és az egyik kedves hozzászóló is érdeklődött, hogy mennyire vált be... azt hiszem, éppen itt az ideje, hogy megosszam a véleményem róla.:)

Kis kartondobozkában érkezik a csomagocska, láttam még egy verziót, ott egy másik spirál volt összecsomagolva egy körömlakkal, míg itt az ajándék termék egy sminklemosó - mikor beszereztem, nekem épp erre volt szükségem, úgyhogy emellett a pakk mellett döntöttem.:)




Kezdjük a szempillafestékkel.:) A külseje szerintem elég mutatós, csajos ez a pink-fekete kombináció, viszont nem túl strapabíró, eleinte nekem fel se tűnt, hogy a tubusra a feliratok nincsenek rányomva, hanem csupán matrica az egész. Az eltelt idő alatt ez kicsit megkopott, persze ez nem tragédia, de azért meg kellett említenem.:) 




Az érdekessége a spirálnak az, hogy két lépéses, több cég is kijött már ilyennel, úgy rémlik, mintha a Bourjois az elsők között lett volna.:)





Ennek a lényege az, hogy a kefét kétféleképp csavarhatjuk ki: lejjebb, így csak a tubus szűkítőjén megy át és több festék marad rajta, ez a kettes lépés, vagy fentebb, és így még egy csövecskén át kell kúsznia, ennek következtében kevesebb festék marad rajta.



Step 1, Step 2


Ezeken a képeken nem annyira szembetűnő a különbség, de a második lépés használatakor jóval több festék marad a kefén, mint az elsőnél.

Maga a kefe egyébként semmi különös, teljesen hagyományos, hengeres, nem vékonyka, de nem is duci, amolyan átmenet a kettő között.




Az első lépés hatását viszonylag természetesnek mondanám, a második már kevésbé az, hajlamos összetapasztani a pillákat, ha nem vagyunk óvatosak, könnyen varázsolhatunk vele póklábakat, viszont tényleg szépen dúsít és hosszabbít is.
Én fordított sorrendben is szoktam használni, először a kettest, majd az egyest, talán úgy tetszik leginkább az eredmény.:) 


A festék állagát leginkább habosként tudnám jellemezni, nem pereg még a nap végére sem, és ami számomra óriási pozitívum: viszonylag könnyen lemosható.




A sminklemosó ha jól emlékszem, többször is szerepelt a kedvenceim között, ebből már sejthetitek, hogy sok rosszat nem fogok tudni elmondani róla.:) 
Imádom a csomagolását, hiába nem túl extra, szerintem nagyon szép. A kupak tetején lévő kis gömböcskéért külön pluszpont, nem csak cuki, megkönnyíti a kinyitást is. 
Egyébként kifejezetten jól záródik a flakon, én bátran bedobnám a táskámba is akár. 

Nagyon-nagyon minimális illata van, amiért igazán szeretem, az a frissítő hatása, teljesen feldobja a bőrömet. Azt ígéri, hogy a táskákon, karikákon is segít (pedig csak egy sminklemosóról van szó!), én erre nem mernék megesküdni, de hogy nagyon kellemes érzés áttörölni vele az arcom, az biztos.
A sminkeltávolító hatása már nem olyan acélos, nincs vele semmi baj, egy sima nappali sminkkel könnyen elboldogul, de például az Essence zselés tusával már küszködik, igaz, nem is extratartós, vízálló termékek eltávolításához ajánlott elsősorban. 


Összességében: Én bátran ajánlom ezt a kis csomagot azoknak, amik épp spirál vagy sminklemosóhiányban szenvednek, nekem mindkét termék bevált, az utóbbi abszolút favoritom lett, és az előbbivel sincs komolyabb gondom.:)

0 megjegyzés: