Kirándulni voltam

8:54 Varjúlány 0 Comments




 

Tegnap úgy alakult, hogy egy bloggertalálkozó miatt a fővárosba kellett utaznom, és akkor már egybekötöttem némi városnézéssel.:) Eredetileg barátlátogatást is terveztem, de az most sajnos elmaradt. 
Készítettem pár képet is, arra gondoltam, mesélek egy kicsit, és megmutatom ezeket - na meg, hogy miket vásároltam.:)






Reggel nagyon csúnya idő volt Nyíregyházán, nem sok jóval kecsegtetett, esett és fújt a szél, de szerencsére a vonatban jó meleg volt.:)
(Igen, az új táskámmal elválaszthatatlanok vagyunk.:$)





Jó magyar szokás szerint még ki sem gördült a vonat az állomásról, már elővettem az uzsonnám.:D





A nap javát sétálással töltöttem, először a Bazilika és az Opera környékén tekeregtem, majd betértem ebédelni egy kínaiba. Egyébként nem a kedvencem a kínai kaja, de most kifejezetten jól esett.:) 











Délután bóklásztam kicsit a Váci utca környékén, szép-szép, de bevallom, nekem elég hamar elegem lett a tömegből. 


 



A bloggerrendezvényre igyekezve belefutottam egy hatalmas könyvesboltba, sajnos már nem volt időm benézni, de legközelebb feltétlen sort kerítek rá. 




Hazafelé az Akiért a harang szólt olvasgattam, de nem sokat haladtam, nagyon lefáradtam a nap végére.:)


A vásárfia nagyját már mutattam a facebookon, de ha esetleg lemaradtatok volna:




A MAC-ből eredetileg a Mean&Green lakkot szerettem volna, teljesen beleszerettem Carmenesque-nél, de sajnos sehol nem volt már belőle. Sebaj, a fentiekkel vigasztalódtam, mindenképp írok majd róluk.




A Six-be eredetileg egy kis szuvenír miatt néztem be a családnak, de aztán felfedeztem, hogy van (viszonylag sok) csíptetős fülbevalójuk, és mivel ilyet ritkán találni, feltankoltam belőlük. 




Benéztem pár percre a Bershkába is, egyből ráakadtam egy csini táskára, de azt most inkább otthagytam, viszont két hajráf hazajött velem (az egyik fehér, a másik pedig púderrózsaszín), pont elhagytam a kedvencemet, ezek jók lesznek helyette.:) 


Nagyon élveztem az egész napot, még ha alaposan el is fáradtam a végére, igazából még ma is kába vagyok kicsit. A kedvenc városom továbbra is Debrecen, és úgy érzem, örökre az is marad, de Budapestre is minidig szívesen megyek.:)

0 megjegyzés: