A világ legjobb púderpuffnija

7:03 Varjúlány 0 Comments



Jó, így nyilván nem igaz a cím, meg kicsit közhely is, de tényleg ez a legjobb púderpuffni, amivel valaha találkoztam. Alapvetően nem vagyok nagy púderhasználó, száraz a bőröm, valahogy soha nem szerettem meg a kőpúdereket, de néha azért kell egy kis plusz. Eleinte próbálkoztam hagyományos nagyfejű  ecsettel, majd kabukival, egyik se vált be, mert mindkettőtől "lisztes" hatású lett az arcom, hiába csak egy leheletnyit vettem fel az ecsetre.
Aztán kipróbáltam az egyik kompaktomhoz járó szivacskát, ami nyilván nem volt a legjobb minőségű, de mégis, azzal jobban tetszett az eredmény, mint korábban bármikor. Jobban bele tudtam nyomogatni, dolgozni vele a bőrömbe a port, így kevésbé maradt látható.
Eszeveszett puffnikutatásba kezdtem hát, de jó ideig nem sikerült ráakadnom az igazira. Vagy kicsi volt, vagy túl merev, vagy az anyaga nem tetszett, vagy kényelmetlen volt megfogni, vagy egyszerűen csak sokalltam az árát.

Aztán valamikor még év elején felfedeztem ezt a kis szépséget a Douglasben, mivel egész kedvező volt az ára, úgy gondoltam, ezzel teszek még egy próbát. Bevált.:)




A mérete tökéletes, kicsit kisebb a tenyeremnél, puha, de nem túlzottan, pamut, és egy kicsit bolyhos, a rávarrt kis szalagnak köszönhetően pedig nagyon kézre áll a használata. (Nem is értem, hogy gyárthatnak enélkül puffnit... ) Mosható, én simán bedobom a mosógépbe, mondjuk ezt nyilván nem lehet nagyon sokszor eljátszani vele, annyira azért nem strapabíró, de én úgy gondolom, a maga 190 forintos árát így is bőven megéri.


Ti mit használtok púderezéshez?:)

0 megjegyzés: