Manhattan Lollipop & Alpenrock limitált kollekció

9:20 Varjúlány 10 Comments



A Manhattan ismét meglep minket egy kollekcióval, sajnos abban, hogy kapható lesz-e nálunk, nem vagyok teljesen biztos, de azért megmutatom, miket tartalmaz a Lollipop & Alpenrock kiadás.:)



(1, Brezel Babe)


Érkezik négy mini sminkszett, minden dobozka egy szájfényt, pirosítót és korrektort tartalmaz, valamit  egy kis ecsetkét. 
Nekem a csomagolás inkább tetszik, mint sem, viszont ezt a korrektordolgot nem tudom hová tenni. Eleve nem rajongok azért, ha krémes és préselt kence egy palettába kerül, de ami most a komolyabb gondom, az az, hogy a korrektor színének ugye passzolnia kellene a bőrünk árnyalatához... nos, itt pedig van egy adott szín, és kész.:) Sajnos már látom, hogy ez nekem sötét lesz, pedig a pirosítók nagyon tetszenének, főleg a Brezel Babe-ben és a Sexy Madl-ben lévő.



(2, Sweet Spatzl)



(3, Mieder Beauty)

 


(4, Sexy Madl)




(1, Herzel Heat)


A sminkpalettákon kívül körömlakkokat tartalmaz még a kollekció, apróság, de muszáj megjegyeznem, hogy nagyon tetszik a betűtípus, amit az üvegcse elején használtak.:)
A színek most nem ragadtak magukkal, bár a pink és a kék is tetszik, de az előbbit nem érzem kihagyhatatlannak, az utóbbihoz meg már van hasonlóm.


(2, Wild Wiesn)



(3, Zuckerl Zauber)



(4, Alpen Glow)


Összességében: Engem ez a kiadás most nem fogott meg, a dobozkák aranyosak lennének, ha a korrektor helyett egy másik pirosító vagy bronzosító lenne bennük, de én így passzolom őket, csakúgy, mint a lakkokat, nem lett szerelem egyik sem közülük. Manhattan, úgy érzem, tudsz te ennél jobbat is!


Nektek hogy tetszik?:)

10 megjegyzés:

  1. A csomagolás miatt egy palettát biztos fogok venni, na de tényleg elég hülyén lettek összerakva, na meg pirosító a korrektor mellé? :DD De tényleg nagyon tetszik a dobozka, ezt a pénzt rászánom! Remélem lesz nálunk.

    VálaszTörlés
  2. Én se tudom megérteni ezt a kombinációt... de azért remélem, lesz itthon is.:)

    VálaszTörlés
  3. Csodálatosan szép minden, de szerintem úgysem lesz itthon :((

    VálaszTörlés
  4. Hát ez nagyon bejön, remélem lesz itthon is, gondolom szokásosan aprócska lesz, így táskabarát :). Én azt hittem, hogy bronzosító van a pirosító mellett, úgy azért logikusabb lenne :)

    VálaszTörlés
  5. Erről a pöttyös csomagolásról egyből a Springfield-kozmetikumok ugrottak be :) Csak ott "púderesebb", jóval halványabb a csomagolás. Kíváncsi vagyok, jön-e? :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Most ez komoly, hogy a pirosító mellett korrektor van ?:O nem azért, de hogy lehet ilyen szettet összerakni?:D és aki nem használ korrektort... mint pl. én?:D Pedig annyira cuki, a szájfényt , pirosítót is imádnám :$

    VálaszTörlés
  7. Az tuti nem bronzosító? Nem szoktak korrektorból ugyanakkorát belerakni egy szettbe, mint pirosítóból. Elég sötét minden dobozban ez a "korrektor" ezért kérdezem h. tuti az? Mondjuk árnyékolásra így is jó, ha szépen ellehet oszlatni az arcon.

    VálaszTörlés
  8. Na megnéztem a márka honlapját, meg pár képet róla, ami nem promófotó, tényleg korrektor, de egyikben nem sötét szerencsére. 1 szett érdekel, ha lesz itt is esetleg, meg nem méreg drágán.

    VálaszTörlés
  9. A kinti ára is megvan, 5,99€. Ennyit csak akkor ér meg ha valakinek mind3 szín bejön... .

    VálaszTörlés
  10. Én se akartam elhinni, hogy korrektor, annyira furcsa, de (sajna) az. Így engem nem fog elcsábítani.:/

    VálaszTörlés