Top 5 öszi körömlakk

8:25 Varjúlány 7 Comments



Ha ősz és körömlakkok, akkor még nem csupacsillám karácsonyos pirosak és aranyak jutnak eszembe,  hanem a sötét, mély színek, zöldek-bordók-bronzok, avagy az avarszínek. 
Az utóbbi években egyébként megfigyeltem, hogy valamiért különösen tetszenek ilyenkor a duokróm lakkok is.:)


Az én top 5-ös listám erre a szezonra: 

Maybelline Colorama (261): Ez egy nagyon sötét bordó, engem a ropogós feketecseresznyére emlékeztet, ráadásul nagyon szép fénye van. Még nem láthattátok a körmömön, de ami késik, eljön!

Douglas Absoulte Nails (15, Fireworks): Egy pillanatig se volt kérdés, hogy ez a lakk helyet kap itt. Bronzos-aranyos, de néha kicsit zöldes, avagy az ősz üvegbe zárva.:) 
Mikor beszereztem, még csak ez a Peridot-dupe volt nálunk kapható, én nem bántam meg, hogy hazajött velem, de most már találhattok majdnem teljesen ilyen színt a Catrice és a S-He kínálatában is.

Catrice Ultimate Nail Lacquer (600, After Eight): Egy nagyon különleges, már-már feketébe hajló zöld, igazi boszorkányos árnyalat. 

Catrice Ultimate Nail Lacquer (430, Purplelized): Ez a lakk legnagyobb bánatomra már nem kapható, de kis szerencsével még belefuthattok.:) Egy gyönyörű szürkés tónusú liláról van szó, telis-tele mikrocsillámokkal.

Glitter Gal (White Gold Sparkle): Kell egy világos lakk is, mert a kivétel erősíti a szabályt.:) Ez az a szín, amit bármikor-bárhová bevethetőnek tartok, de azt hiszem, összességében mégis őszies, mert szuperül kiegészíti a sötét színeket, bordó, zöld, lila szetteket egyaránt nagyszerűen feldob.
Egyébként ha a kedvenc lakkomat kéne megnevezem, jó esélye lenne a győzelemre, de biztos, hogy nagy meccseben lenne a címért.:)




Számotokra mi(k) az ősz elmaradhatatlan körömlakkja(i)?:)

7 megjegyzés:

  1. Hát pl. a sötétlila, mindjárt kint lesz a blogomon egy új kedvenc. :-) Amúgy metálos sötétkék, sötétzöld, na meg a bordó. A fenti After Eight pedig csodaszép, szintén jöhetne. :-)

    VálaszTörlés
  2. Bordó és sötétzöld nálam is nagyon gyakran előkerül ilyenkor.:) A kék... nos, nem is tudom, az számomra valahogy nyári vagy téli szín, ősszel mindig háttérbe szorulnak a kék lakkjaim.:)

    Nagyon várom a bejegyzésedet!:)

    VálaszTörlés
  3. Nálam csak annyi van a kékkel, hogy tavasszal és nyáron inkább a világos színek tetszenek, ősszel és télen pedig a sötétek. Bár tény, hogy nemrég kattantam csak rá ennyire :-)

    VálaszTörlés
  4. Most, hogy végiggondolom, nekem is volt kék korszakom.:) Akkor mindegy volt, milyen évszak van, ruhából, sminkcuccból, körömlakkból is jöhetett minden, ami kék.:)

    VálaszTörlés
  5. Na, abból már én is kinőttem, bár türkizben még néha rám tör :-D

    VálaszTörlés
  6. Ó, ne is mondd, minden nyáron kiújul a türkizmániám.:)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom, hogy otthon lehet-e már kapni, de itt van Bourjois Mini lakk, amiben ha jól emlékszem 5 ml van és 2,90 euróba kerül.

    Ezek között van egy árnyalat, ami szinte teljesen olyan mint a Peridot.Itt lehet látni, hogy milyen az üvege:
    http://www.makeup4all.com/bourjois-nail-art-tutorials-and-new-nail-polish-collections/

    Érdekes, hogy egyetlen sütőtökös színt sem választottál, pedig szerintem, az is nagyon őszi. Én most az OPI Apple Pie nevű elég régi lakkját fogom előszedni, nekem az az abszolút őszi lakk.

    VálaszTörlés