King Of Greens & Mrs And Mr Glitter

5:00 Varjúlány 0 Comments



Tegnap már mutattam a facebookon, hogy hazaszökött velem a Mrs and Mr glitter, nem sok minden fogott meg az új szortimentből, de ez nagyon. Kék, zöld és glitterek... nem is kell ettől több.:)
Rögtön ki akartam próbálni, de nem igazán tudtam, mire lenne érdemes rádobni... először egy királykék alapra gondoltam, de nem került a kezem ügyébe ilyen lakk, így végül egy nagy lelkesedéssel megvásárolt, de azóta elfeledett szépséget, a Catrice King Of Grennst kentem fel először.







A Catrice lakkal maximálisan elégedett vagyok, nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz, hiba volt eddig várni a kipróbálásával. Egy rétegben fed, én általában a biztonság kedvéért még ilyenkor is felkenek egy másodikat, de most tényleg úgy éreztem, nincs rá szükség. Ráadásul ez a szín... nem túl őszies, de akkor is csodás!:)

A Mrs and Mr glitterért már közel sem vagyok ennyire oda... úgy érzem, túl kevés benne a glitter, és ami van, az sem oszlik el a legszebben. Mikor felkentem az első réteget, nagyjából két arany és három kék moszatka került a körmömre... nem is tudom, én azt kicsit kevésnek és valahogy idétlennek éreztem, úgyhogy felkentem mégegyet, így viszont már csöppet sok lett... szoknom kell még az adagolását, azt hiszem.:)

0 megjegyzés: