Do you speak love?

5:34 Varjúlány 0 Comments



Nem vártam kitörő lelkesedéssel az új Colur&Go lakkokat, úgy éreztem, számomra gazdaságosabbak voltak a régi kis kiszerelésű, kedvező árúak, de aztán a kíváncsiság győzött, elcsábított egy piroska.:) 




Nekem eleinte tetszett a fotókon az új üvegcse, élőben már kevésbé, olyan kis.... fura, mintha össze lenne nyomva. Persze nem ez a legfontosabb.:) 




Az ecsete lekerekített és lapított, elég rugalmas, tudom, hogy ez a forma sokaknak nem a kedvence, de én kezdem megszokni szép lassan. 
Nem tudom, mennyire látszik a képen, de az én ecsetem nem teljesen szabályos, a vége cikkcakkos kicsit, azt hiszem, egy hibás darabot fogtam ki, de nem vészes a dolog, igazából használat közben észre sem vettem, csak később, mikor fényképeztem.





Az állagát majdnem teljesen ideálisnak éreztem, legfeljebb egy leheletnyivel sűrűbb, mint szeretném, de így is könnyedén terült a körmömön. Két réteg mindenképp kellett belőle, egy után még nagyon átlátszó volt, talán egy harmadikat is elbírna, de én megálltam kettőnél. A száradási idejét átlagosnak mondanám, nem hipergyors, de nem is nagyon lassú.:) 
A színe egyből megnyert, egy icipicit sötétebb a klasszikus pirosnál, hasonló az egyik kedvenc lakkomhoz, ami már nagyon fogyóban van, a Maybelline Candy Apple-höz, szinte csak annyiban különböznek, hogy ez kicsit fényesebb. 

Amiért mégsem vagyok teljesen elégedett vele, az a tartóssága. Tudom, hogy általában is ez a szín hajlamosabb a kopásra (pontosabban csak jobban meglátszik, ha már nem tökéletes), de arra, hogy két kézmosás után máris jól láthatóan fehér volt a körmöm vége, akkor se tudok legyinteni. Fedőlakkal persze biztos jobb lesz, de akkor sem ez az erőssége. 


Ti mit szóltok az új Colour&Go-khoz?:)

0 megjegyzés: