Douglas Box Of Beauty - 2012 ösz

5:25 Varjúlány 4 Comments



A tavaszi után ismét szépségdobozkával jelentkezik a Douglas, nagyon örülök, hogy folytatódott ez a szuper kezdeményezés, én már le is csaptam rá.:) 
Tegnap facebookon ígértem nektek egy gyors véleményt mindenről, itt is van.:) Azt mindenképp el kell mondanom, hogy az alábbiak csak az első benyomásaim lesznek, mindössze három napja próbálgatom a termékeket, ennél jóval hosszabb ideig szoktam tesztelni egy-egy kencét, főleg, ha arcápolással kapcsolatos. Most viszont úgy gondoltam, hogy talán többet segíthetek egy gyors, rövid véleményezéssel, mint egy rendes, szokásos teszttel hetek múlva, nehogy addigra már elkapkodják.:) 





Maga a doboz bár karton, meglepően erős, strapabíró, ráadásul fiókos megoldású, én biztos, hogy nem dobom ki, remek lehet tárolásra, akár körömlakkoknak például.
Na, de nézzük a lényeget, a termékeket.:)
 



Artemis öregedésgátló nappali arckrém


Nagyon nagy meglepetés számomra ez a krém, nem vártam tőle túl sokat, de mennyei szerintem. Enyhe, de finom illata van, az állaga szuper, krémes. Extragyorsan beszívódik és jól hidratál, bár az én száraz bőrömnek most, ősszel kicsit már kevés, de nem is erre a típusra való, normálra és kevertre ajánlott.
Kevert bőrűek szerintem imádnák, mert könnyű, egyáltalán nem hagy zsíros érzetet maga után, nekik mindenképp érdemes kipróbálni!




AHAVA tonizáló arctisztító tej


Talán erre voltam a legkíváncsibb, nagy elvárásaim voltak vele szemben, és... nos, nem is tudom. Az illata nagyon finom, kicsit gyümölcsös-rágógumis, az állaga talán egy lehelettel sűrűbb, mint amilyen az ideális lenne, én lágyabb, hígabb formulát várnék egy tejtől. Úgy vettem észre, hogy elég sok kell belőle ahhoz, hogy mindenhol áttörölgethessem vele az arcom, pedig nedves vattakoronggal használtam, ahogy ajánlják. Ez persze nem akkora gond, csak nem túl gazdaságos.
A hatását sem érzem olyan szupernek, kicsit puhább lesz tőle a bőröm, de ennyi.
Elméletileg sminklemosásra is jó lenne, én ebben sem éreztem olyan erősnek, bár szerintem nem is ez a fő funkciója egy arctejnek.  


Nem rossz, közel sem, csak én vártam tőle kicsit többet.:)



Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector szérum

 
Ezt a terméket tudtam a legkevésbé tesztelni, a krém sem igazán nekem való, de ez már végképp nem.:) 
Az üvegcse elég pici, 7 millis, ugyanakkor azt hiszem, kipróbálásra ez is pont elég, főként, mivel szérumról van szó. Ennek is enyhe illata van, de nekem ez nem igazán tetszik, nem kellemetlen, csak... nem is szimpatikus.
Az állaga kicsit folyós, kicsit géles, ez is nagyon könnyen beszívódik, a ránccsökkentő hatásáról viszont  nem tudok nyilatkozni.




BeYu Lengthening szempillaspirál 


Ennek örültem a leginkább, mivel pont sikerült valahová jól eltennem a spirálomat.
A keféje egyszerű, hagyományos, talán egy kicsit kisebb az átlagosnál, bár lehet, ez a normál méretnél már nem ilyen. A festék illata engem egyszerre emlékeztet kakaóra és a régebben használt Max Factor szempillafestékeimre.
Én elégedett vagyok a hatásával, bár egyáltalán nem drámai, ne várjunk tőle extrahosszú-überdús pillákat, mert csalódni fogunk. Viszont gyönyörűen szétválaszt, szerintem ezzel lehetetlen akár két pillát is összetapasztani, nem hogy póklábakat varázsolni.:)
A szétválasztásnak köszönhetően dúsabbnak tűnik a szempillasor és valamennyit hosszít is, de természetes lesz a végeredmény.
Nem pereg a nap végére sem, és ami még óriási pozitívum, hogy könnyű lemosni. 






Paco Rabane Lady Million parfüm


Tudom, hogy sokan nem fogják osztani a véleményem, de számomra egyáltalán nem szimpatikus ez a parfüm, úgy érzem, ok nélkül van agyonhájpolva. Nem fogott meg a reklámkampánya, nekem az üvegcséje sem tetszik és az illat sem, jellegtelennek érzem.
Az első másodpercekben a méz a legdominánsabb összetevő, ez még nagyon tetszene, ezer éve keresek egy jó mézes parfümöt, azonban sajnos ez nagyon hamar elhalványul, és egy minden karakterességet nélkülöző virágos-kissé ámbrás illat marad.
Ráadásul nem is tartós, rajtam olyan két-három óra után már egyáltalán nem érezhető. 





Ezek mellett egy kuponfüzetet is rejt a doboz, az öt terméket vásárolhatjuk meg vele 20% kedvezménnyel október 31-ig. 


Én nem bántam meg, hogy beszereztem, a krémet ha nem is most, majd jövő tavasszal-nyáron elhasználom, az arctejet is biztos, hogy kiürítem, és a spirál se fog a polcomon porosodni. A szérumot azt hiszem, átadom Anyukámnak, a parfümöt pedig majdcsak kilocsolgatom egyszer.:)

4 megjegyzés:

  1. Annyira durva, hogy ámbráscet-kivonatot parfümhöz használnak, így az ámbrás illat említése kapcsán ugrott be.
    A mézes illat szerintem jó hogy rövid idő után elillan - a méhek miatt -, de hogy semmi komplex illat nem marad utána, ennek nem örülök :(
    Köszi az összefoglalót a kincseket rejtő dobozkáról! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Ohh, igen...
    Köszi a gyors infót a "box"-ról. :)
    A Lady Million "hájpolását" én sem értem. :) Örülök, hogy végre valaki osztja a véleményemet. :)

    VálaszTörlés
  3. Béna ez a beauty box. Nekem az össze ilyennel az az érzésem, hogy megkaphatod egyben, ami nem fogy, de egyébként sem vennéd meg. Az elsőtől sem fogtam padlót, ez pedig kifejezetten nem tetszik.

    VálaszTörlés
  4. B-look: Nagyon szívesen, és én is örülök, hogy hogy végre valakivel egyezik a véleményem erről a parfümről.:)

    Calo(z): Én ha nagyon kifogásolni akarnék rajta valamit, az az lenne, hogy ezeket a kis kiszerelésű termékeket akár vásárlás mellé is megkaphatnánk ajándékba.
    Nekem azért szimpatikusak nagyon az ilyen kezdeményezések, mert így kipróbálhatunk olyan dolgokat is, amiket magunktól nem biztos, hogy levennénk a polcról, de így rájöhetünk, hogy milyen jók, például ilyen ez esetben a krém.:)
    Egyébként az előző nekem is jobban tetszett egy fokkal, de a spirál és a krém miatt összességében én ezt sem bántam meg.:)

    VálaszTörlés