Új Rimmel Kate Moss rúzs - Kiss Of Life

9:23 Varjúlány 0 Comments



Kishazánkba is megérkezett a nagysikerű Kate Moss rúzsok második generációja, igaz, én eddig csak három árnyalattal találkoztam, egy barnás nude-del, egy rágógumirózsaszínnal és ezzel a klasszikus pirossal.




A csomagoláson nem sokat módosítottak, továbbra is egész strapabírónak tűnik, csupán a színe lett más, fekete helyett piros, nekem nagyon tetszik ez a verzió.:)




A legnagyobb változás nem a külsején történt, a rúzs illata teljesen más lett, továbbra is gyümölcsös, de szerintem sokkal finomabb, engem leginkább sárgadinnyére és uborkára emlékeztet. Az állaga is sokkal kellemesebb az új verziónak, lágyabb valamivel, holott egy matt rúzsról van szó.




A színe a tökéletes piros, talán nem tűnik túl különleges árnyalatnak, de higgyétek el, csöppet sem könnyű találni ilyet. Nem hajlik fuksziába, de csöppet sem bordós, klasszikus élénkpiros.
Elméletileg matt, és valóban nem sok fénye van, de én mégsem érzem csontmattnak, ennek ellenére aki nem szereti az ilyen rúzsokat, biztosan feldobja majd egy kis szájfénnyel, de az a legkevesebb szerintem.:)

A tartóssága kifejezetten jó, az ivás alig viseli meg, de természetesen egy teljes étkezést már nem él túl hibátlanul. Van rúzsom, ami kényelmesebb viselet, de azt mind áttetszőbb, kifejezetten lágy, ebben a hidegben úgy tapasztaltam, sajnos szárít egy csöppet, de ez egy matt rúzstól azt hiszem, nem nagy csoda.


Összességében: Én nagyon elégedett vagyok vele, a színébe sikerült rögtön belezúgnom, remélem, idővel több árnyalat is megtalálható lesz a polcokon.

0 megjegyzés: