Lovely Moulin Rouge - 11

9:31 Varjúlány 0 Comments



Sorra került a 11 számot viselő Lovely lakk is, a blogokat olvasgatva azt hiszem, ez az egyik legnépszerűbb darabja a kollekciónak, ami teljesen jogos is, hiszen csodásan mutat az üvegben. 
Nézzük, hogy körmön mit tud.:)




Számítottam rá, hogy a fedése nem lesz az igazi, három rétegben is elég átlátszó volt, igaz, a szokottnál vékonyabb rétegben lakkoztam, de ezt még meg is bocsátottam volna neki a különleges színért cserébe, viszont sajnos azt tapasztaltam, hogy nagyon gyorsan kopik.





Arra gondoltam, hogy mindkét problémát áthidalhatja, ha valamilyen alaplakkra kenem, kipróbáltam több színen is, végül a régi Twins család Gabriellaja mellett döntöttem, ezzel a fedésgondok is megoldódtak, és kicsit a tartóssága is javult szerencsére.:)




A színe nekem önmagában is tetszik, de ezen a lilás alapon meg aztán végképp... mint ahogy az első benyomásaimnál is írtam, engem ez az árnyalat határozottan egy Orly lakkra emlékeztet (nem a Max Factor Fantasy Fire-ra), de sajnos fogalmam sincs, melyikre vagy hol találkoztam vele.

Annak ellenére, hogy csöppet problémás a kicsike, a különleges színe miatt én egyáltalán nem tartom rossz választásnak, fedőlakként egyértelműen jól működhet.:)

0 megjegyzés: