Fürdöszobafeltöltés - vásárfia és elsö benyomások

11:09 Varjúlány 0 Comments



Az elfogyott bejegyzésben láthattátok, hogy elég sok minden kifogyott a fürdőszobánkból, néhány dolgot mindenképp pótolni kellett, most azt szeretném megmutatni, mik költöztek be, és ha már így van, egy rövidke véleményt is írok mindenről.:)

A Balea fügés-csokis tusfürdőből ez már a második flakonom, az elsőből épp az utolsó cseppeket préselem ki, nagyon ritka, hogy ennyi idő alatt nem unok meg egy kencét, de ennek az illatába teljesen belezúgtam. Kicsit túl híg, nem habzik annyira, mint szeretném, ebből következően gyorsan is fogy, viszont cserébe kedvező az ára - pont olyan, mint a többi tusfürdője a márkának, csak az elképzelhető legínycsiklandóbb illattal.:)
A testápoló verzióját is a finom illata miatt szereztem be, egy nagyon könnyű állagú krémről van szó, pillanatok alatt beszívódik, hidratál valamennyire, de száraz bőrre szerintem édeskevés a teljesítménye. Az illata viszont mennyei, a tusfürdő után használva az én bőrömön egész sokáig megmaradnak.:)





A Balea barna hajra való balzsama nagyon megtetszett, mivel egy kis plusz fényt ígér, viszont személyében sikerült kifognom életem legszörnyűbb illatú kozmetikumát. Az első használat alatt már-már a rosszullét kerülgetett tőle, iszonyatos pocsolyás-mocsárillatúvá vált a hajamon, meg is fogadtam, hogy többet én ezt elő nem veszem, de persze adtam neki még egy esélyt. Másodjára mintha már kicsit elviselhetőbb lett volna, de kötve hiszem, hogy valaha kiürítem ezt a tubust, mert hiába lesz tényleg fényesebb és puhább a loboncom, ezt az illatot én képtelen vagyok elviselni.
Ezzel a Balea Wellness tusfürdővel ezer éve szemeztem már, de valahogy mindig más került végül a kosaramba, most viszont erre volt szükségem egy DIY ötletemhez, még nem volt időm kivitelezni, de ami késik, eljön.:)
Túl sokat erről nem tudok elmondani, inkább géles, mint krémes jellegű, az illata meglepően finom, teás, csak a habzóképessége lehetne egy fokkal jobb.




A Gliss Kur legtöbb fújkálós balzsamát próbáltam már, most ez került sorra... nos, nem ez lesz a kedvencem. A hatékonysága a szokásos, viszont az illatáért nem vagyok oda, márpedig egy kifésülőspraynél nálam az nagyon fontos lenne. Elhasználom, de ha elfogy, valószínűleg megint mást keresek.
Az Alverde testvajait nagyon szeretem, ezt a limitált kiadást mégsem volt eszem ágában sem beszerezni, elijesztett a vérnarancs, általában nem vagyok oda az illatáért, viszont az egyik kedves barátnőm ódákat zengett róla, így muszáj volt kipróbálnom, és szerencsére pozitívan csalódtam. Egy az egyben Pez cukorka illata van, isteni.:) Az állaga leheletnyivel sűrűbb, mint a makadámdiós változaté, olyasmi, mint a mandarinos-vaníliavirágos volt, a hatása viszont változatlan, csak ajánlani tudom, ráadásul ez a kiszerelés nagyon táskabarát.:)
A Nivea dezodorok után most arra gondoltam, kipróbálok valami mást, úgy tűnik, jó döntés volt.:) Kifejezetten megszerettem ezt a Dove-ot, hatákony, finom az illata, de mégis visszafogott... abszolút bevált eddig.:)


Ti kipróbáltatok valami újdonságot mostanában?:)

0 megjegyzés: