Fleur de Santé Lip Talk rúzs - Autumn Rose

9:19 Varjúlány 0 Comments



Már jó néhány hete használom ezt a rúzst, éppen ideje, hogy írjak róla.:)




A csomagolása elég érdekes, jóval vékonyabb, mint egy hagyományos rúzs, én ezért a formáért nem vagyok oda, de nagyon keskeny ajkakhoz akár kimondottan jó is lehet.
Szerintem egész mutatós ez a fekete-arany kombináció, viszont sajnos kicsit gyengécskének érzem, és úgy vettem észre, a fekete műanyag könnyen karcolódik.




Az illata savanykás-gyümölcsös, szerintem a többségnek tetszene, de nekem nem lett a kedvencem, szerencsére csak felkenéskor érzem, később már nem.
Én az állagát a keményebb rúzsok közé sorolnám, ugyanakkor mégis selymes, könnyen siklik az ajkakon.




A színét nagyon szeretem, felkenve eper-málnahabos, egy kicsit fáradtabb, meleg tónusú pink, szuper hétköznapi árnyalat, nem túl feltűnő, de nem is túl világos, csak éppen kicsit feldobja a szám színét.
A tartósságát átlagosnak érzem, egy ivást még éppen túlél, de evés után mindenképp pótolni kell, alapvetően kellemes viselet, nem szárít, igaz, nem is hidratál.

Összességében: Én nagyon megszerettem ezt a kencét, még ha nem is tökéletes. A csomagolása és az illata nem a kedvencem, de lehet, hogy másnak esetleg pont ez lenne az ideális... a színe viszont vitathatatlanul csodás.:)

*A terméket tesztelésre kaptam.

0 megjegyzés: