Novemberi kedvencek

9:25 Varjúlány 0 Comments



A november elég vegyesen telt, az eleje laza volt, még egy kis kikapcsolódásra is maradt időm, a második fele viszont nagyon zsúfoltra sikerült, így, a végére pedig elkapott a karácsonyi láz is.:)

Két dolog volt, amit kivétel nélkül minden nap használtam: a Skin79 Vital BB krém és a Lancome Hypnose Doll Eyes szempillafesték. A BB-ről igyekszem mihamarabb írni bővebb véleményt, elöljáróban annyit, hogy sikerült alaposan túlteljesítette az elvárásaimat.
A spirálról sok újat nem tudok mondani, egyedül azt sajnálom, hogy csak most kezdtem el rendszeresen használni.:)





Az elmúlt hónapokban kissé háttérbe szorultak a Rimmel krémes festékei, pedig nagyon szeretem őket. Nos, most szinte csak ezt a két árnyalatot, a Get Fresh-t és a Sassy-t használtam reggelente, a szélünkön átfutottam egy porral és tulajdonképp kész is voltam a szemsminkemmel.
Ha valami kicsit extrábbra vágytam, az Alice Had A Vision - Again pigmentet vetettem be, szuper füstös szemet lehet vele csinálni.:)




A pirosítók közül is nagyon határozott favoritjaim voltak, igazából mást nem is használtam. Az egyik az Essence új vámpíros kiadásának darabja, a másik pedig az E.L.F. Studio krémpirosítója Flirt árnyalatban. Érdekes, hogy ez sokáig mostohagyerek volt nálam, a többi krémpíremet jobban szerettem, ezt valahogy túl hidegnek, lilásnak találtam, de most sikerült teljesen rákattannom.:)




Az Essence Breaking Dawn kollekcióból nem csak a pirosító lett kedvenc, hanem a szájfény is, csodaszép, ha találtok még valahol, feltétlen csapjatok le rá.:)
A Max Factor Xperience ajakbalzsama a hideg idővel került elő, nagyon szeretem az állagát, az illatát, a színét... lassan el is fogom fogyasztani.
Ha valamilyen csoda folytán nem volt kedvem piros ajakszínezőhöz, az NYC Bowery Blush szájfényét kaptam elő.




A lakkok között is a vámpírosak taroltak, az idei Alice Had A Vision - Again és a tavalyi Hunt Me If You Can  egyaránt kiérdemli a kedvenc címet.




A parfümök közül a Dior Addict volt a befutó, de mellette a La Vie Est Belle-t is szívesen próbálgattam, bár kezdek rájönni, hogy bármennyire is tetszik, sajnos nem az igazi a bőrömön.




Amit még muszáj megemlítenem itt, az a Balea fügés-csokis családja, a tusfürdő és a testápoló egyaránt issteni illattal rendelkezik, ráadásul a kettő együtt még viszonylag tartós is.


Nektek mik voltak a kedvenceitek novemberben?:)

0 megjegyzés: