Joy-napok: vélemény és vásárfia

9:01 Varjúlány 0 Comments



Ezúttal nem volt túl sok kedvem a kuponos hétvégéhez, de aztán ma csak összekaptam magam, és szétnéztem kicsit.:)

Először a Müllerbe vezetett az utam, de már előre sejtettem, hogy szinte semmire nem lesz érvényes a kupon, ami érdekelne... Kicsit nézelődtem az YSL és a Guerlain pultnál, főleg az ajakravalóik szimpatikusak, de most inkább a parfümök csábítanak, így viszonylag könnyedén nemet mondtam rájuk.
A L'Oréal állványnál sokat vacilláltam, végül ez a Color Infaillible jött haza velem (Purple Obsession), nagyon szeretem ezt a textúrát, de az alapárát sokallom... így viszont már egész tűrhető volt.:)
A lakkokkal szemezgettem még, de abból most van itthon elég, az új szemhéjpúderpalettácskákat is megnézegettem, már a Glamour-napokon is tetszettek, de egyik összeállításról sem érzem úgy, hogy maximálisan ki tudnám használni. A szürke és a barna eleve kiesik, mert sok hasonlóm van, a kék tetszene, de a 88-as paletta tele van ilyen árnyalatokkal, és télen nem is használok túl gyakran ilyen színeket... még egy lilás-pinkes-aranyossal szemeztem, szuperül néz ki, de valahogy a szememen nem tudom együtt elképzelni azokat a színeket.
Az Oreós Milka nekem valamiért teljesen egybefonódott az ilyen kedvezményes hétvégékkel, úgyhogy feltankoltam abból is a Müllerben.:)

A Rossmannba érvényes L'Oréal kupont az új Lash Architect szempillafestékre váltottam be, az elődje életem legjobb spirálja volt, de sajnos már kimúlt, nagyon kíváncsi vagyok, ez, a Black Lacquer is lesz-e olyan jó, esetleg felül tudja-e múlni.




A Douglas mínusz 1500-as kuponja ugyan elsőre nem tűnik a legjobb ajánlatnak, de szerintem még ez is jobb annál, mint ami a Glamour-napokon volt, legalább ez szabadon felhasználható.:) Emiatt ez most valahogy szimpatikusabbnak is tűnt, mint a Müller.
Két illat között vacilláltam: a La vie este belle és a Hypnotic poison között. Az előbbi most egy nagyon aranyos kis szettben is kapható, ajándéknak is tökéletes, de a Hypnotic poisont téliesebbnek érzem, úgyhogy most az nyert, de a Lancome-ot sem felejtem el, a kívánságlistám első helyén van.:)
Ha szeretitek a vaníliás-nagyasszonyos illatokat, feltétlen szimatoljátok meg a Diort, issteni karácsonyos-boszorkányos édesség.

Égető szükségem lenne egy téli lábbelire, de most nem volt kedvem próbálgatni, talán még visszanézek holnap vagy máskor.:)


Ti kihasználtátok a kedvezményeket?:)

0 megjegyzés: