Elfogyott!

9:13 Varjúlány 0 Comments



Mindig szívesen olvasom másoknál az elfogyott/elhasználtam bejegyzéseket, többször is gondoltam már arra, hogy készítek én is ilyet, de aztán elvetettem azzal, hogy nem szeretném senki ötletét "másolni". Viszont az utóbbi hetekben mégis öntudatlanul gyűjtöttem a kiürült flakonokat, tubusokat, ezt égi jelnek veszem, és megmutatom őket.:)

Az utóbbi időben szinte csak Balea tusfürdőket használtam, hellyel-közzel elégedett vagyok velük, de azt hiszem, a gyengéjük a képen is látszik: nagyon gyorsan fogynak. Persze az áruk is kedvező, de... nos, mindenki döntse el maga.:)
A kiwist mikor még melegebb volt az idő, kifejezetten szívesen használtam, szabályosan felfrissített.
Jaj, és egy az egyben megegyezett a zöld Wink szörp illatával gyerekkoromból, ha még emlékszik rá valaki.:)
A cseresznyés-mandulás macaronoshoz azt hiszem, semmit nem kell fűznöm, isteni, bár én a másik változatot, a fügés-csokist jobban megszerettem.
A harmadik, tubusos egy régebbi limitált darab, radírozó szemcséket tartalmazott, én nem szeretem a testradírokat, de ez a kettő az egyben radíros tusfürdő nagyon bevált, sajnálom, hogy nem vehetem újra.





A hajravalók nálam viszonylag gyorsan fogynak, ezzel a Gliss Kur pakolással is viszonylag gyorsan végeztem, jó-jó, de egy darabig biztosan nem lesz újra a fürdőszobám lakója.
A samponnal is ugyan ez a helyzet, az illatát kifejezetten szerettem, de annyira nem jó, hogy újravásároljam.
A L'Oréal kifésülőbalzsamot már jó ideje használgattam, a kupakját sikerült is elhagynom valahol, az illata ennek is egész kellemes, és nagyon könnyed is, akinek zsírosabb a haja, annak szuper választás lehet!




Ezer éve Nivea dezodorokat használok, de úgy érzem, megérett a dolog a váltásra, egyre kevésbé vagyok elégedett velük. A zöld kupakos Calm&Care még elment egynek, de a másik, jázminillatú Pure&Natural Action kész katasztrófa volt.




A L'Oréal Lash Architect 4D a legjobb szempillafesték, amivel valaha dolgom volt, viszont most már elég koros... Eldobni azért nem fogom, kimosom a keféjét, jó lesz majd szemöldökigazításhoz.:)
A Catrice szemhéjalapozóm is elfogyott, igaz, ennek már van jó pár hete... elment egynek, de újravenni nem fogom, inkább valami mást szeretnék kipróbálni.
Az üres tégelyben egy Rimmel türkiz krémes festék volt, úgy tervezem, hogy majd kutyulok valamit az üvegcsébe.:)
A L'Oréal rúzst nagyon szerettem, sokszor szerepelt a havi kedvenceim között is, még valamikor ősz elején fogyott ki, ha jól emlékszem, de nem volt szívem kidobni a tokját... azt hiszem, lassan ideje lesz elbúcsúznunk.:)
Az a kis kopott feliratú Cool Lips egy zseniális ajakápoló volt fénykorában, ha tudnám, biztosan újravásárolnám, de sajnos egy rendeléshez volt ajándék, fogalmam sincs, hol szerezhetném be.




Az Isana körömlakklemosóm is elfogyott, igaz, azóta már az utódjában sincs túl sok. Kezdek rájönni, hogy literszámra fogyasztom a körömlakklemosót...
Kifogyott a BTGN fedőlakkom is, ez már a sokadik üvegem, idővel majd mindenképp újraveszem, de most az NYC Turbo Dry-t szeretném kipróbálni.:)
Csak érdekességképp mutatom meg, elfogyott az alkoholom is, amit csináld magad dolgokhoz szoktam bevetni.


Ti mit fogyasztottatok el mostanában? 
Legyen máskor is ilyen bejegyzés, vagy inkább ne?:)

0 megjegyzés: