Essence Breaking dawn trend edition - elsö benyomások

8:20 Varjúlány 0 Comments



Már mikor az első fotók napvilágra kerültek az újabb Twilight-Essence együttműködésből születő termékekről, tudtam, hogy ez a trendkiadás nagy kedvencem lesz. Élőben sem okozott csalódást, szinte mindent el tudnék képzelni a fiókomban belőle.
Természetesen alapos tesztelésre még nem volt lehetőségem, de pár dologról megosztanám veletek az első benyomásaimat.:)




Kezdjük a pigmentekkel.:) A csomagolásuk megegyezik az alapszortimentben lévőkkel, nem a kedvencem, de nem tudom, hogy lehetne jobban megoldani ezt.
Calo(z) bejegyzése után egyértelmű volt, hogy az Alice Had A Vision - Again kell, az Edward's Love viszont nem. A lila haza is szökött, de jött még vele a Jacob's protection is, szerintem az is csodás.:) Még a negyedik aranyoson is gondolkodtam, de aztán inkább otthagytam azzal, hogy annyira nem különleges.


(Minden kép megnő, ha rákattintotok!)


Azt hiszem, az Alice Had A Vision-höz semmiféle magyarázatot nem kell fűznöm, gyönyörű! A Jacob's protection már kicsit trükkösebb, a tégelyben és kiszórva is egy sima kis szürkének tűnik. Viszont némi satírozás után előtűnik egy nagyon érdekes zöldes árnyalat... én teljesen belezúgtam.:)




Két csillámtust is tartalmaz a kollekció, szerintem méltatlanul kevés figyelmet kaptak, pedig a tubusukban csodaszépek. A kék is nagyon tetszett, de aztán beugrott, hogy van hasonlóm itthon... a lila viszont nem is volt kérdés.:)




Hagyományos ecsetet kapott, nem a legeslegjobb, de nekem gondom sincs vele.:)




Mint láthatjátok, ez valóban csak csillámokat tartalmaz, és talán mehetett volna bele kicsit több is... de így is igazán szép szerintem.:)




Folytassuk a pirosítóval. A csomagolása nem a legigényesebb, pontosan olyan, mint a tavalyi kiadás highlightere, de nincs is vele semmi baj.:)




A pigmentáltsága szerintem pont jó, nem szupererős, de nem is gyenge. Finoman felvive egy narancsos, világosabb paradicsomos piros, viszont kicsit építgetve könnyen elérhető vele a panban látott szín is.:)




Jöjjön az, ami máris a szívemhez nőtt: a piros, Renesmee red szájfény.
A külseje nagyon hasonló a Stay with me szájfényekhez, az applikátora pedig egy az egyben olyan. Ez nem a kedvencem, de azért hozzá lehet szokni.:)
Az illata nagyon-nagyon finom, bogyósgyümölcsös-édeskés, az állaga kicsit géles-zselés, nekem nagyon tetszik.




Nem brutálisan pigmentált, és akad benne pár csillám, lehet, hogy csak azért, mert pirosmániás vagyok, de... engem teljesen elbűvölt.:)




A kiadás leginkább várt darabjai minden bizonnyal a lakkok voltak, a tavalyiak nagyon jól sikerültek, én eddig úgy érzem, ezek sem fognak csalódást okozni.:) 


 


A Jacob's protection az üvegben elképesztő, sajnos felkenve már nem annyira szembetűnőek a zöld és türkiz csillámok, de azért így sem mindennapi.:)
Az Alice had a vision – again talán a legkülönlegesebb mind közül, lila pink és türkiz csillámokkal, egyből fel is kentem.:) Ha csak egyet választhatnék, erre tenném a voksom.
Az A piece of forever egy sima arany, de nekem még nem volt hasonlóm. Nagyon szép, de kicsit hajlamos a csíkozódásra.
Az Edward’s love sokak szerint olyan, mint a korábbi Hunt me if you can. Nos, én ezt cáfolnám, valóban nagyon hasonlók, de ebben jóval hangsúlyosabbak a csillámok.

A minőségükkel én elsőre teljesen elégedett vagyok, mindből kell a két réteg, de nagyon könnyen terülnek, szép sorjában majd megmutatom őket külön-külön is.:)


A highlightert szívfájdalom nélkül az állványon hagytam, szinte egy az egyben olyan, mint a múltkori, a rúzs egyáltalán nem fogott meg, a lila szájfényen gondolkodtam még, de aztán inkább az is ottmaradt.:)


Ti beszereztetek már valamit ebből a kiadásból?:)

0 megjegyzés: