Alverde vaníliás mandarinos tusfürdö

12:48 Varjúlány 3 Comments



A vásárfiás bejegyzésben már mutattam, hogy beszereztem egy Alverde tusfürdőt, most erről szeretnék kicsit részletesebben írni.:)
Egy régebbi rossz tapasztalat miatt nem igazán mertem az utóbbi időben natúr tusfürdőkkel kísérletezgetni, de most győzött a kíváncsiság, és mellette szólt az is, hogy a márka limitált vaníliás-mandarinos testvaja nagy kedvencem lett, így szerettem volna kipróbálni a család többi tagját is.


A csomagolása semmi különös... bár azt hiszem, mégis inkább tetszik, mint sem, olyan vidám ez a sárga flakon, ráadásul jól is záródik, nem tudok komolyabban belekötni.




A tusfürdő teljesen átlátszó, elég folyós, mint ahogy a képen is látszik, azonnal le akart csöppenni a karomról. Az illata azt reméltem, pontosan olyan lesz, mint a testvajé, de nem, én ebben erőteljesebbnek érzem a vaníliát egy csöppet, de igazából ez nem baj, mert így is nagyon finom, bár sajnos a bőrömön egyáltalán nem tartós. Amit nagyon nem szeretek benne, az az, hogy nem habzik eléggé. Ilyen szempontból kicsit hasonlít a Balea Young cukorfalatjához, ebből is mindig úgy érzem, hogy még többet és többet kéne használnom. Ezért hiába a normál, 250 ml-es kiszerelés, lassan ki is fog fogyni... nálam azért ennél jóval tovább szokott tartani egy tusfürdő.
A bőrömmel tulajdonképp nem csinált semmi különöset, se nem hidratált, se nem szárított, ilyen szempontból átlagosnak mondanám.


Összefoglalva: Nem sikerült belopnia magát a szívembe, pedig tényleg szerettem volna szeretni... Az illata finom, a csomagolásával sincs probléma, a bőrömre se volt negatív hatással, viszont sajnos a gyenge habzása miatt nem gazdaságos. Szeretnék további természetes összetevőket tartalmazó tusfürdőket kipróbálni, de azt hiszem, legközelebb más mellett teszem le a voksom.

3 megjegyzés:

  1. Nekem az Alterra tusfürdőkkel van ez a gondom, hogy hiába isteni az illatuk, de nem habzanak :(

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem, Anyukám használt olyat, de ő se volt elégedett vele.:/

    VálaszTörlés
  3. Hát majd mutatok képet vagy nem tudom és láthatjátok hogy nagyon nagyon habzik :D:D szóval lehet nálam minden szuperül működik :D bár én az Alterrásat használom azok krémesebbek meg finomabb az illatuk :))

    VálaszTörlés