Tippek-trükkök#5 - Frizura gyorsan, göndör hajból

7:32 Varjúlány 2 Comments

Göndör hajad van, vasalni szoktad, de most nincs időd? Gyorsan kellene valami elfogadható frizura?



Még hajmosás előtt alaposan fésüld ki a hajad, majd hagyd megszáradni. Ha kész, kapd elő a vasalót, ha van frufrud, akkor azt simítsd ki, valamint a frizurád legfelső rétegén is szelídíthetsz kicsit. Mikor ezzel megvagy, fogj egy fújkálós balzsamot -ha szárazabb a hajad, a Gliss Kurnál találsz szupereket, ha zsírosodásra hajlamos, akkor az Elséve citrusos tükörfénye lehet jó választás- és ezt permetezd nagyjából a füledtől lefelé a loknijaidra. Eztán a kezeddel kicsit rázogasd át a fürtjeidet, esetleg az ujjaddal formázgasd, ettől kicsit szabályosabbak lesznek a hullámok, gyűrűk.
Ha nem vagy teljesen elégedett az eredménnyel, vagy nem szereted, ha a hajad a szemedbe lóg, dobj fel egy hajráfot, vagy tűzd a felét hátra, és akkor egy nagyon csini, elegáns frizurát kapsz.

Amikor nincs időm teljesen kivasalni a loboncomat, mindig ezt vetem be, így, a félév végén nagyon jól tud jönni az a pár megspórolt perc.:)

2 megjegyzés:

  1. Nekem se nem göndör, se nem egyenes, hanem béna hullámos hajam van, nyáron a "hajformázási rutinom" hasonló, mint amit itt leírtál. Talán annyi a különbség, hogy én még a frufru vasalás előtt, félszáraz hajra szoktam a Gliss spay-t fújni, és van amikor a tövére (de csak kizárólag oda), teszek egy kevés dúsító habot is

    VálaszTörlés
  2. Hüm... ez sem hangzik rosszul.:)
    A balzsamot én azért száradás után használom, mert úgy vettem észre, azzal kicsit könnyebb formázni a gyűrűimet, de így is biztos működik, ahogy írtad.:)

    VálaszTörlés