Pandora üzletmegnyitón jártam

8:57 Varjúlány 3 Comments



Pár napja nagy örömmel töltött el a hír, miszerint a Pandora új ékszerboltjának megnyitójára engem is meghívtak.:) Természetesen szerettem volna részt venni a rendezvényen, annak ellenére, hogy elég sokat kellett utaznom, de legalább kirándultam egyet. 
Sajnos azonban nem alakult minden a terveim szerint, balszerencsés napom volt, így csak jóval a nyitás után értem oda, viszont... így is rengeteg csodaszép ékszert láttam.






Mint megtudtam, a tegnap nyílt üzlet, mely az Árkád bevásárlóközpontban van, immár az ötödik, ezen kívül már megtalálhatóak a Kígyó utcában, az Aréna plázában, a Váci utcában és a Westendben.

A Pandora talán leginkább az egyedileg összeállítható ékszereiről, karkötőkről híres,  különleges, sokféle charm-ból válogathatunk kedvünkre, ezek mind jelképezhetnek egy-egy fontos pillanatot, emléket az életünkből. Bevallom, ez az ötlet engem teljesen megnyert.:)









Óramániás lévén felkaptam a fejem, mikor megtudtam, hogy néhány típusuk ezek közül is variálható, mindjárt például az alábbi képen látható.
Az órák egyébként svájci szerkezetűek.... gondolom, mondanom sem kell, hogy szíves örömest hordanék egy ilyet.:)







Az üzlet igen hangulatos egyébként, nekem nagyon tetszik ez a fehér-mimimalista dizájn, és az eladók is nagyon segítőkészek.:)








Ha esetleg kedvetek támadna szétnézni, ne habozzatok, egész hétvégén szemet gyönyörködtető finomságokkal várnak titeket az üzletben -mint például ezek a csodás muffinok-, ráadásul a nyitás alkalmából még különleges kedvezményekben is részesülhettek.:)

3 megjegyzés:

  1. Engem is hívtak,de mivel nem vettem volna semmit, úgy gondoltam, akkor furán jönne ki az egész. Te végül vettél valamit? A muffinok jól néznek ki, az ékszereik és szépek, de elég drágák.

    VálaszTörlés
  2. Nem, csak körbenéztem, mert nem volt túl sok időm.:)
    Nekem az órák tetszettek nagyon, ha legközelebb arra járok és nem kell rohannom, azokat mindenképp szeretném megnézni tüzetesebben is.:)

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretnék venni 'megörökíteni' - pillanatot, de 1 charm 8000-15000, tehát nekem túl drága... De a muffin kedvéért benézek, reménytelenül gasztromániás vagyok ;)

    http://bubbiful.blogspot.com/

    VálaszTörlés