Sokoldalúság díjat kaptam! :)

12:56 Varjúlány 0 Comments

Pár perce nagy meglepetés ért, ugyanis Esztitől kaptam egy díjat, aminek nagyon-nagyon örülök, még egyszer köszönöm!:))

 



A díjjal együtt hét dolgot kell elárulnom magamról... arra gondoltam, hogy megpróbálok olyasmiket összeszedni, amiket nem biztos, hogy így, a blog alapján gondolnátok rólam.:)


1. 2003-óta lelkes forma-1 fanatikus vagyok, régebben nagy Schumi drukker voltam, a visszavonulása után Hamiltonnak kezdtem el szurkolni. A mai napig nem maradhat ki egyetlen időmérő vagy futam sem, mindet megnézem.:)

2. Bár az utóbbi években a komolyzene felé fordultam, a kicsit keményebb, rockosabb muzsikákat is nagyon szeretem, például imádok tombolni a Tankcsapdára, de mostanában újra felfedeztem a Green Day-t is. És emellett még ott van a Queen, az AC/DC, a Scorpions...

3. Mint sok gyermek, én is kék szemekkel születtem, méghozzá nagyon kék, búzavirágszínűvel.... de sajnos egy-másfél éves koromra bebarnult... ezt a mai napig nagyon sajnálom.:((

4. Édességfüggő vagyok. Egyszerűen... muszáj minden nap ennem valamit, ami édes, akár csak egy kocka csokit.

5. Nagyon szeretem a karórákat, főleg a férfi modelleket. Magam sem tudom megmagyarázni, miért, de odavagyok a kattogásukért, teljesen elbűvöl a mutatók járása. Nem utolsó sorban érdekel a szerkezetük is.:)

6. Tériszonyom van, emiatt a mozgólépcsőket is kerülöm, de mégis nagy vágyam, hogy egyszer repülőgéppel utazzak.

7. Bután hangzik, de... nem egyforma a két fülem. Szerencsére nem túl szembetűnő, mert csak oldalból látszik a különbség, de még így is akad, aki kiszúrja.:)


Elméletileg 15 bloggernek kéne továbbadnom a díjat, ha nem baj, én ezt most kihagynám, mert... nos, bajban lennék, hogy kiket is válasszak.
Nagyon sok lányt olvasok, éshát... legszívesebben mindenkinek odaadnám.:)

0 megjegyzés: