Essence új szortiment - vélemény és vásárfia 2

12:19 Varjúlány 5 Comments



Úgy vettem észre, hogy szívesen olvasgattátok, amit az Essence új szortimentjének egyik feléről írtam, így hát arra gondoltam, megosztom veletek a többi újdonságról is a gondolataimat.:)

Amit még mindenképp szerettem volna -és tulajdonképp ez az egyetlen, amit beszereztem, a másik kicsit kakukktojás-, az a pelyhes lakk volt, szerencsére nálunk még nem fosztották le az állványt.:) Már ki is próbáltam, szeretném minél többféle alapon tesztelgetni, a napokban mindenképp mutatok képeket is.
Ezen kívül amit nagyon szerettem volna, az az I love runway illuminátor, de sajnos nem volt belőle teszter, és többektől is hallottam, hogy tele van csillámokkal. Ez elriasztott, de... lehet, hogy a közeljövőben még kipróbálom azért.:)
Ami számomra abszolút pozitív meglepetés volt, az a Make-up to match alapozó. Nem vártam tőle sokat, de nagyon tetszik! Valóban igazodott a bőröm színéhez, nem úgy, mint például a Garnier BB-je, ami hol passzol, hol nem... Viszont tényleg nagyon enyhe fedése van, de számomra a hétköznapokra pont elegendő lenne. Komolyan el is gondolkodnék a beszerzésén, ha nem lenne itthon ennyi félig üres alapozó, bár lehet, hogy így is győzni fog a kíváncsiságom. Ha így lesz, mindenképp írni fogok róla!
A My base sminkalapból amikor először nyomtam ki a kezemre, hátrahőköltem, mert elég erőteljes narancssárga színe van. Szerencsére eldolgozva ebből már semmi sem látszik, viszont... nincs annyira selymes állaga, mint akár a Catrice, akár az E.L.F. bázisnak. Nyilván azoknak is a szilikon miatt van, de...
Az illuminating verzióját elsőre nem igazán tudom hová tenni, mert van annyira csillogó, hogy egész arcra szerintem nemigen jó, viszont nem is annyira fényes, mint a Catrice Hidden World kollekciójában lévő, ami highlighterként szuper.
Amit még megnézegettem, az az új, lilás Colour & Shine baked szemhéjpúder, a kampányképeken nagyon tetszett, és igazából élőben is, de... most simán ott tudtam hagyni, ha úgy lesz, később még beszerezhetem.:)

És akkor a képen lévő kakukktojásról... én sokáig abban a hitben éltem, hogy a Marble Mania trendkiadás nem jön be hozzánk, ehhez képest itt van, szuper.:)
Én már csak egy lefosztott display-el találkoztam, a lakkok most kivételesen hidegen hagytak, a szemhéjpúderekből pedig a barnásabb, natúrabb árnyalatok tűntek pigmentáltabbnak, én meg azokat nem szívlelem annyira, így csak az a cuki kis pirosító jött velem haza, ami már eredetileg is nagyon tetszett.
Igyekszem mihamarabb írni róla, csakúgy, mint a lakkról.:)


Mit szereztetek be, szeretnétek venni az új kínálatból?:)

5 megjegyzés:

  1. a pelyhes lakk nekemis megvan, úgy nyerten és gyönyörű *.* piroson próbáltam már, annyira szééép:D

    VálaszTörlés
  2. a marble mania pirosítón gondolkodom én is.

    VálaszTörlés
  3. Úgy irigyellek most benneteket lányok, nálunk (Romániában) nincs Essence, de azért szívesen olvasom a véleményeket, benyomásokat. És csodás a pirosító. :)

    VálaszTörlés
  4. Románia? Ó, Anyumékkal gyakran megyek Erdélybe.:)
    Ha esetleg szeretnéd, postán elküldhetem, ami nagyon megtetszik.:)

    VálaszTörlés
  5. Ez a pirosító annyira szép, de a boltban lebeszéltem magam róla, mert rengeteg pirosítóm van, és ilyen színűm is van. :/

    VálaszTörlés