Bourjois Smoky Eyes trio - Vert Trendy

12:57 Varjúlány 2 Comments


Bourjois Smoky Eyes trio (08; Vert Trendy)


Korábban már írtam egy ilyen hármas szemhéjpúderpalettácskáról, de azóta beszereztem ezt a zöldes színösszeállítást is.:)





A csomagolásával nincs különösebb problémám, cuki kis kompakt. Ahhoz képest, hogy kicsit könnyű műanyagból készült, azt kell mondjam, egész jól bírja a strapát. Jól záródik -továbbra is imádom ezt a gombos megoldást-, és így, hogy már kettő van, nagyon értékelem, hogy a különböző színűeknek más-más a külsejük is.
A szemhéjpúderekhez kapunk egy kétvégű applikátort, de ez szokás szerint használhatatlan, a szivacsos rész talán még jó is lenne, de nagyon picike az egész, lehetetlen rendesen megfogni, hát akkor még dolgozni vele...




A szemhéjpúderek állaga szerintem szuper, egy fokkal puhábbak, mint a márka egyrészes szemfestékei, de még így sem tartoznak a lágy kategóriába, aminek én kifejezetten örülök, bár tudom, vannak, akik nem szeretnek keményebb festékekkel dolgozni. A porolásuk minimális, igazából használat közben egyáltalán nem zavaró, sőt, észre sem vehető, csak a dobozkán látom használat után a nyomait.:)

A pigmentáltságukkal én elégedett vagyok, bár azt el kell mondanom, hogy nem extraerősek, de nem is gyengék.:) Mivel baked eljárással készültek, ezért vizesen is használhatóak, szerintem különösen a két sötétebb árnyalat gyönyörű így.



Szárazon és vizesen a színek.


Nekem a világos-pisztáciás árnyalat is nagyon tetszik, így talán nem a legmutatósabb, de a belső szemzugban isteni. Jaj, és a középső szín... végre egy igazi smaragdzöld! Ezer éve kerestem már egy ilyen szemfestéket, de a mélyebb zöldek vagy túl sötétek voltak, már-már feketék, vagy élénkebb fűzöldek, de ez végre tökéletes.


Lehet, hogy meglepő, de én sokkal gyakrabban nyúlok ehhez az összeállításhoz, mint a korábban vásárolt aranyoshoz, különlegesebbnek érzem.:)


Összességében: Én nagyon elégedett vagyok ezzel a kis kompakttal, a csomagolása rendben van, az állagát is nagyon szeretem -még ha a márka egyrészesei közelebb is állnak a szívemhez-, a porzása sem vészes, ráadásul végre van egy igazi smaragdzöldem.:)


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van. Barna szemhez szerintem tökéletes.:) Meg tudnád mondani, hogy hol vetted és mennyibe került?:)

    VálaszTörlés
  2. Eniko425: :)
    KisManó: Huh, az az igazság, hogy már megvan pár hónapja, nem emlékszem pontosan, merre vettem és mennyiért, de a Müllerekben és a Douglasekben kaphatóak Bourjois termékek.:)

    VálaszTörlés