Essence Nauti Girl trend edition ő ű

23:30 Varjúlány 0 Comments

Tudom, hogy a tengerész/matróz téma örök klasszikus, de én időnként nagyon elcsépeltnek érzem. Viszont az utóbbi hetekben pont a kissé narancsba hajló piros a kedvencem, és a kontraszt kedvéért előszeretettel párosítom sötétkékkel - tehát nem tudatosan, de mégis hódolója vagyok ennek az irányzatnak.

Az Essence új, ilyen színvilágú trendkiadása telitalálat nálam, jó ideje nem volt már kiadás, ami ennyire lázba hozott volna.






01 cool breeze


02 rock the boat
Érkezik két ötös paletta, a második nem az én világom, viszont az első sötétkékjei csodásnak tűnnek.


01 ocean liner

Jön egy szemöldökfilc, én ilyesmit nem tudok használni, de a Catrice állandó kínálatában lévő szuper, így ezzel sem hinném, hogy gond lenne.
01 ahoy, boy!

Egyre kevésbé szeretem a szemceruzákat, a színes verziókat pedig főleg, egy kivétellel: sötétkék mindig jöhet. Ráadásul ez automata, amit én mindig díjazok. 


01 Anchors aweigh!

Néhány hónappal ezelőtt sikerült belátnom, hogy a barack és korall pirosítók nem a legelőnyösebbek nekem, viszont ez gyönyörű.



02 crew first
01 miss navy

A nude továbbra sem az én világom, és a narancsba hajló korall rúzsok sem az igaziak rajtam, de a Miss Navy rúzsra felüdülés rápillantani.


01 ahoy, boy!
02 oh captain, my captain
03 miss navy


04 crew first

Tavasz eleje óta nagyon gyakran használok egy narancsos piros lakkot, lassan el is fogom fogyasztani. Azt hiszem, itt az utánpótlás, és az utolsó, enyhén zöldbe hajló sötétkék is csodásnak tűnik. 




01 hey sailor!

Soha nem próbáltam még körömmatricát, de ezek a minták olyan jópofák, hogy talán végre megtörök. :)



01 Anchors aweigh!

Kis méretű neszesszerből nekem soha nem lenne elég, viszont olyat, ami tetszik, nagyon ritkán találok - ez viszont a kép alapján szimpatikus. 



Végül tartozik még a trendkiadáshoz egy parfüm is, ez gyümölcsös-vizes illatnak ígérkezik vaníliás alapban. Az üvege szerintem nagyon szép. :)

Nektek hogy tetszik a Nauti Girl?

0 megjegyzés: