Alverde Maximize Effect szájfény

7:22 Varjúlány 0 Comments



Sokszor hangoztatom, hogy én a kifejezetten ragadós ajakfényeket szeretem. Nos, pontosan az ilyen szájfények miatt. De nem akarok már megint ennyire előreszaladni.:)



Bár a tubus nem egy kimondott szépség, szerintem különösebb probléma sincs vele, jól záródik, a ducisága még kicsit egyedivé is teszi, rendben van.


Az applikátora eltér a szokásostól, ugyanis a közepén van egy kis mélyedés, bevágás, oda szépen belecsücsül a festék, így nem kell többször mártogatnunk. A Rimmel Apocalips is hasonló kialakítású applikátorral rendelkezik, bár talán ez kicsit nagyobb. :)


Amikor először megéreztem az illatát, megnyugodtam. Nem a jól ismert gyógynövényes szerencsére, hanem narancsos rágótablettára emlékeztető, ugyan elég erőteljes, de szerintem egész kellemes.

A színével és a pigmentáltságával sem lenne gond, aki narancssárga szájfényt keres: nos, ez az, ráadásul még viszonylag pigmentált is, bár ahhoz, hogy a színmintán látható hatást elérjük, építgetni kellene, az ajkakon azért ettől valamivel áttetszőbb. Elméletileg ajakdúsító hatást is ígér, én nem vettem észre ilyesmit, és a hasonló termékek bizsergető hatása is elmaradt.

Eddig elég sok pozitívumot felsoroltam, azonban van egy meglehetősen nagy gyengéje ennek a kencének, ami az összes jó tulajdonságát fölülírja: rettenetes az állaga. Tudom, hogy velem ellentétben sokan nem szeretik a ragacsos szájfényeket, de ez konkrétan folyik, olyan híg.

Én azért szeretem a ragadós-tapadós ajakkencéket, mert azok folyamatosan biztosítanak arról, hogy a helyükön maradnak, nem másznak el. Viszont mikor ez volt a számon, beszéd közben ahelyett, hogy észre sem vettem volna, esetleg azt éreztem volna, hogy stabilan a helyén van, csúszott-mászott. Még a ragadásmentes szájfények kedvelőinek sem hinném, hogy az ilyen mértékű folyósság tetszene.:(

Sajnálom, de ezt megint nem tudom ajánlani.


* A terméket tesztelésre kaptam.

0 megjegyzés: