Bloggerek, akik inspirálnak: Calo(z) és Viki

11:15 Varjúlány 0 Comments



Igaz, ismét volt egy kis kihagyás, de csak elérkeztünk a sorozat ötödik, egyben utolsó részéhez.:)

Mikor elkezdtem beauty blogokat olvasni, az összes akkor fellelhető magyar oldalba belelapoztam, viszont csupán egy volt, amin ott is ragadtam: A sminkecset kezelése.








Az "leragadásom" oka az volt, amit a mai napig a legjobban szeretek a kezelese.hu-ban: az ötletesség és az egyediség.
Azt hiszem, hangoztattam már többször, hogy engem egy blog dizájnja - ha csak nem kifejezetten zavaró - hidegen hagy. Nos, itt nem. Ez kifejezetten tetszik, mert még sehol sem találkoztam hasonlóval. De az egyediség és ötletesség nem csak a külsőben jelenik meg, Calo(z) stílusában, mondataiban is jelen van, a DIY bejegyzésekben és még sok olyan írásban, ami tulajdonképp többé is teszi egy egyszerű beauty blognál A sminkecset kezelését.

A tesztek szuperek, alaposak és külön öröm számomra, hogy általában a koncepció is említésre kerül bennük, a swatchok pedig nem egyszerűen színhűek, hanem szépek. Ennek egyrészt örülök, másrészt nem, mert elég erőteljesen ösztönöznek vásárlásra. :D Calo(z) színmintája miatt vágyom többek között az Au Naturel palettára, pedig én a többséggel ellentétben nem is vagyok maradéktalanul elégedett a Sleek szemfestékeivel, és annyira nem is az én színeim... de mégis, időről-időre a bejegyzésre kattintok és mindig úgy érzem, annyira gyönyörűek ezek az árnyalatok, hogy muszáj nekem is beszereznem őket.:)

Talán ellentétesnek tűnik a fentiekkel, de szintén Calo(z) érdeme az, hogy mostanában kevesebb, de jobb minőségű kence kerül a fiókomba - és végre nem csak beszélek erről, hanem valóban így is van.

De Vikiről sem szeretnék megfeledkezni, mert eddig ahány sminket mutatott, mindig hatott rám valamilyen formában. Legutóbb például az ő hatására próbáltam ki a fehér tusvonalat, amitől korábban igencsak idegenkedtem. Nem mondom, hogy máris a legjobb barátok lettünk, de fogok még vele kísérletezni. A minap pedig az erőteljes pink szájfényekhez hozta meg a kedvem, a napokban elő is kapok egyet.:) 

Már a sorozat több részénél írtam, hogy nem hinném, hogy az adott bloggert be kellene mutatnom azoknak, akiket akár csak egy kicsit is érdekel a sminkelés, ez ebben az esetben sincs másként, de természetesen itt a link:


0 megjegyzés: